Senagg Tugce1803 daha erken değil mi canım. Hani 3. Günü yapacaktın ya 🤷🏻♀️ sıkma canını bayram bu bilemezsin belki sana sürpriz yapacaktır 🥰
Tugce1803 Senagg bilmiyorum belki erkendir ama sanmıyorum olacağını hep 6 gün kala test yaparım negatif çıkar 5 kala yaptım yine negatif..
Gkhnm97 Tugce1803 gunaydin kuzum hayirli bayramlar sımma canini velki gizleniyodur minik gec dollenme falanda olmus olabilr uzulme kuzum nolur🤲🤰
Senagg @Tugce1803 @Dlktpl @clmmmmm bugün rüya görenler kervanına katıldım. Eşimde bende bugün aynı rüyayı görmüşüz 🤷🏻♀️ hamile olduğumu görmüşüz. Ben bi uyandım elim karnımda hemen eşimi uyandırdım o da aynı rüyayı görmüş 🤷🏻♀️
Dlktpl Hayırlı bayamlar kızlar ıns bıdahakı bayram bebeklerımızle olur bu arada bende hoc bekırtı yok bence hamıle degılım
TunarinAnnesi Gkhnm97 Adet gününe kadar sabret İnşAllah adet günün yaparsan çift çizgiyi görürsün Üzme kendini Nasibi düşün Bizim değil Allahın istediyi olsun 🙏
Dlktpl Tugce1803 cnm bellı olmaz bak bnde belırtı varmı tokmu anlamıyorum ben ılıskının erktesı gunden baslardm teste 6. Gun elımı surmedım 10 da yaparsın
Dlktpl Kızlar belırtım yokmdedım kalktım kahvaltı hazırlamaya fena goguslerım sızlıyo ama ılactan olabılır