Dlktpl Tugce1803 umarm degıldır ıftardan 1 saat gectı bızım ben hala uıyorum bıde strese gırdım ıyıce
Dlktpl Tugce1803 bılmıyorum kı cok korkuyorum sadece pozıtıften de negatıften de 1 senedır cok korkunc seyler yasadım ıcın
Tugce1803 Dlktpl korkma canım Allah hayırlı kapılar açar inşallah🌸Dua et dua etmekten başka çaremiz yok teslimiyetimiz Allah a🤲
Dlktpl Tugce1803 haklısın cnm Allah herseyın en ıyı zamanını bılır kasıklarda dolgunluk var benım sende varmı bakalımmneye cıkıcak
Dlktpl Tugce1803 hamılelıkte seyırme bndede olmatu sen bol dınlen agar kaldırma bakalm ben nabıcam bu mıdeyle ıshale dkkt et bol su ıc
Dlktpl Tugce1803 ne gzl mıdemden ben uyuyamıyorum da bu sehırde kımsem yok zaten gelıp gıdılcek kımse🤣
Tugce1803 Dlktpl annemlerdeydim bende bir uyumuşum yarım saat valla sanki koca günmüş gibi oldu bana 🤗eve geldim uzanıyorum
Dlktpl Tugce1803 ne gızeş agzımda degısık tat var su ıcıyorum cok fazla bu mıde benı bugun mafettı bende esımı beklıyorum gelmek uzere valla sıkıcı yalnızlık
Tugce1803 Günaydın kızlar. Hayırlı bayramlar. Ben belki bayrama hamile girerim diye erken gebelik testi yaptım kocaman bir tek çizgi😭Bu ayda olmamış anlaşılan... İnşallah sizler güzel haber verirsiniz..🤲
Senagg Tugce1803 daha erken değil mi canım. Hani 3. Günü yapacaktın ya 🤷🏻♀️ sıkma canını bayram bu bilemezsin belki sana sürpriz yapacaktır 🥰
Gkhnm97 Tugce1803 gunaydin kuzum hayirli bayramlar sımma canini velki gizleniyodur minik gec dollenme falanda olmus olabilr uzulme kuzum nolur🤲🤰