Yasmnnn deletedmom9494 sonra o kırmızılıklar beyaza dönüşüyor ve bir ömür bize iz olarak kalıyor malesef😅
Ulass tortil21 canım bio oil yada palmers yağ kullanabilirsin ben kullanıyorum 37.haftadayim hiç çatlağım olmadı
tortil21 Aase aradayim simdi 🙄 krem alsam mi yada zeytinyagi kakao yagiylami devam etsem. Genetikde galiba annemde catlamis
Karen_ozge Kızlar benımde olmadı 33 üncü haftaya kdr şimdi 35 haftalıgım bı anda cıktı zeytın yagıda kullandım şimdide niveanın solisyonunu kullanıyorum çatlak giderici ama sanmıyorım giderecegini
Elifsaadet tortil21 çatlamaya başlamışsın canım, cildin çok kuru görünüyor , ben sabah akşam pehlivan gibi yağlanıyorum, cildini nemlendir bol su iç ilerlemesin,
tortil21 Elifsaadet malesef kuru ciltliyim zaten. Surekli nemlendirici krem suruyorum. Suda cok tuketmeye calisiyorum ama daha fazlasini yapmak lazim baksana🤨
[silindi] Karen_ozge genetik diye kestirip atmayın kızlar. Benim annemde çok çatlak var ama ablamda hiç yoktu. Bol bol su içip cildinizi nemlendirin tamamen engellemese bile minimuma indirgersiniz
Elifsaadet tortil21 hindistan cevizi yağı çok nemli yapıyor tavsiye ederim, ben hiç ayırmadım ne gelirse sürdüm önceden bi iki çatlağım var ordam biliyorum, bebe yağı(bio oil) mustela krem hindistan cevizi yağı tavsiye ederim
Elifsaadet tortil21 engeller tabii ilerlemesin ben aklıma geldikçe sürüyorum hiç kuru kalmıyo, yoksa hemen kaşınmaya başlıyo