tortil21 https://i.hizliresim.com/anP8P2.jpg Kizlar şimdi sag tarafima uzanirken farkettim. Aynadan baktim sonra sanki catlak baslangici. Sizce bu catlakmidir ? 31. haftaya girdim. 2 3 defa zeytinyagi kullanmistim vucuduma, şimdi ise bioderma nemlendiricisi kullaniyorum.
Gkhn71 tortil21 yazmissin pardon catlak kremi alman lazim zeytinyagi bebeyagi bunlar çok fayda etmiyor
Ytugcek tortil21 bende çok seviniyordum çatlak olmadı diye, son 2 haftada başladı çatlama, göbeğimin altı, belim, bacaklarımın üst kısmı, göğüslerim kırmızı uzun uzun çatlak var heryerde :(
tortil21 Deletedmom143 sanirsam catlagin onune cok gecilmiyor. Hamilelik seminerinde de catladiysaniz yapcak birsey yok diyorlardi. Krem vs cok etki etmiyormus galiba
Gkhn71 tortil21 ben babe catlak kremi aldim trendyoldan 133 liraya 200ml aldim çok memnunum catlagim hiç olmadi 29+1deyim tavsiye ederim
Ulass tortil21 canım bio oil yada palmers yağ kullanabilirsin ben kullanıyorum 37.haftadayim hiç çatlağım olmadı
Habibeadiguzel tortil21 Lierac kullanmanı tavsiye ederim ama biraz geç kalmışssın 3 aydan itibaren kullanmak gerekiyor ben düzenli sabah akşam kullandım 34.4 haftadayım çok şükür çatlamadı ama yinede kullan çatlamayan bölgeleri kurtarısın
Gkhn71 tortil21 benim dedigim kremi alirsan engellersin çünkü catladikca deri sarkmasida yapiyo ihmal etme derim
Elifsaadet tortil21 engeller tabii ilerlemesin ben aklıma geldikçe sürüyorum hiç kuru kalmıyo, yoksa hemen kaşınmaya başlıyo
Yasmnnn tortil21 bende 31 haftadan sonra çatır çutur çatladım😱 yanlarım ortası hep gitti kıpkırmızı😪🤷♀️
tortil21 Aase aradayim simdi 🙄 krem alsam mi yada zeytinyagi kakao yagiylami devam etsem. Genetikde galiba annemde catlamis