Elifsaadet tortil21 hindistan cevizi yağı çok nemli yapıyor tavsiye ederim, ben hiç ayırmadım ne gelirse sürdüm önceden bi iki çatlağım var ordam biliyorum, bebe yağı(bio oil) mustela krem hindistan cevizi yağı tavsiye ederim
Mia01 Kizlar bende hamileliğinin 5. ayından itibaren badem yağı bebek yağı nemlendirici falan sürüyordum çatlamasın diye ta ki 32. haftama kadar karnimin altinda azar azar cikmis şimdi 34deyim bitkisel bi urun kullanıyorum çoğalmasın diye ama yapacak birşey yok çatlayınca çatlıyor 🙄🙄
Kdrklc0 Canım benim doktorum çatlak kremi önermedi bebek yağı kullan yada doğal yağlardan dedi zaten çatlamaya meyilliysen her türlü çatlarsın o kremler boşuna para hiç bir işede yaramıyor dedi
Ytugcek tortil21 bende çok seviniyordum çatlak olmadı diye, son 2 haftada başladı çatlama, göbeğimin altı, belim, bacaklarımın üst kısmı, göğüslerim kırmızı uzun uzun çatlak var heryerde :(
Cnsumut tortil21 başından beri yağ vs kullanıyorum göbeğim falan hiç çatlamadı sadece popom çatladı.37.haftadayım 10 gündür falan öyle.yağlar kremler sadece daha az çatlamasını sağlıyo boşuna üzülme olacağı varsa oluyo kilo alıyoruz ister istemez 😊
Emineeskici tortil21 doğumdan sonra kantaron yapı kullanılması çatlağı geçiriyormuş. Yani tamamen olmasada işe yarıyormuş. Doğumdan sonra dene istersen. Yada araştır iyice doğumdan önce kullan. Ben doğum sonrası olarak okumuştum
Habibeadiguzel tortil21 Lierac kullanmanı tavsiye ederim ama biraz geç kalmışssın 3 aydan itibaren kullanmak gerekiyor ben düzenli sabah akşam kullandım 34.4 haftadayım çok şükür çatlamadı ama yinede kullan çatlamayan bölgeleri kurtarısın