Esesli benimde yıllardır ferritinim çok düşük sürekli tedavi oldum. Şuanda yine düşük ferritinim çok halsizim ve saçlarım dökülüyor napıcam bilmiyorum

Edirefp bana Demir +b12+folik asit bileşimi bi hap verdi doktor. 1 ay kullandım 20 ye çıktı bakalım 1 aylık daha verdi. Onu bitirince ne olacak. Demir içeren seylerde yemeye çalışıyorum inşallah düzelir seninde

Edirefp Demir eksikliği için bir arkadaşıma doktor Demir kaynat iç demişti netten araştır nasıl olduğunu tam hatırlamıyorum ama düzeldi gözlerinin altı mosmordu hep onunda

KubraatMacit gecmis ...darisu bana ve hrkese...ancak yanlisiniz da var.ispanak yoğurt ile tuketildiginde bir anlam ifade etmiyor.kansizlik problemi olanlar sut ve sut ürünleri ile demir agirlikli beslenme zamanlari arasina en az 2 saat koyması gerekiyor.ispanak yesil mercimek bunları portakal suyula tuketmek gerekiyormus.beslenmede yapılan en büyük yanlis...

KubraatMacit evet hatta içinde minnacık beyaz bi hap var. Eşime diyorum aynı bizim vitamin (Bebek yani). Kapsülü kesesi içindeki beyaz hap bebeğin kendisi

Lokumum bilmiyordum gerçi doktorda böyle devam et dedi 🤔 kansızlık gerçekten zor 18 yaşından beri 4 ayda bir kan bağışı yapıyordum kan değerim 18 di bir tane dogum yapınca Pert olduk 😂

Sonay Zorlaya zorlaya. Sonunda yemeye başladım normalde pek bakliyat sevmiyordum ama bebek olunca onun için katlanıyorsun şimdi seve seve yiyorum alıştım herhalde ama. Hamur işi ve şeker kullanmıyorum

Kezu17 gaz için her akşam bir bardak tane kimyonlu kaynamış sudA 5 dk bekletip içiyorum gaz sorunu olmuyor bana iyi geldi

KubraatMacit ben daha doğum yapmadna düştü maleseff analar çeker çileyi 😅ahh ahh gecmis olsun size de yukselsin hep insallah Allah korusun düşük değerlerden😌

Sonay ilk hamileliğim de et ve tavuk tan öyle tiksinmiştim ki Doğum yapınca geçti şükür bu sefer kendimi şartladım mecbur ☺

Lokumum annem de kalsiyum eksikliği vardı derdim hep niye düzgün beslenmedin diye çıkışırdım bir doğur da öyle konuş derdi daha bişey demiyorum 😂 gerçekten baba olmak kolay da anne olmak zor iş kanın dan kemiğinde. Vitamininden veriyorsun ☺❤

Kezu17 bunu bana doktor tavsiye etmişti 12 haftalık hamileyken sancıdan duramadım gittim meğer gaz sancısıymış 😒 doktor da ilaç yerine bunu dene demişti şükür geçti 👍🏻