Mavilianne NursedaYzaydn Bizde de var canım aynısı. Genişleme doktorum kapanacağını söyledi 5.3 ölçtü gayet iyi dedi. Rabb’im sağlıkla doğmalarını nasip etsin
ikimelekannesi___ nurcakir58 Amiiiiin canim benim insAllah doğuma da hiç birşey kalmamis neredeyse karnında birden mi vefat etti yoksa böbrek yetmezliğini yeni mi öğrendiniz başınız sağolsun rabbim tekrar yaşatmaz inşalla h aynı aciyi
Ezgisu nurcakir58 allah sabır versin bitanem benim . Allah yardımcın olsun . Bende bende böbrek büyümesi çıktı ağrıdan hastenede yatıyorum . Çok üzüldüm sana ☹️ Yüreğim parçalandı
Dorukunannesi95 Ezgisu canim nasil bi agri tam olarak ve tam olarak neresiydi tarif edebilir misin bu bobrek buyume şeysini :/
[silindi] nurcakir58 başın sağolsun rabbim sabır versinn çok zor bişey dokuz ay karnında taşıyıp son anda böyle bişey yaşamak çok ağır olmalı😕
Nur___ nurcakir58 başın sağolsun canım Allah sabır versin, inşallah bi daha ki gebeliğin De bi sorun olmaz, peki neden oldu canım böbrek büyümesi 😏
Modies nurcakir58 allah sabır versin 😢 çok üzüldüm şuan. Belirgin birşey var mıydı neden böyle oldu. Anneminde ilk bebeği böyle doğumda ölmüş. Sonra biz olmuşuz ikiz. İnşallah iyi olursun♥️
1ogrencianne nurcakir58 başınız sağ olsun canım çok üzüldüm rabbim sabırlar ihsan eylesin inşaAllah ☹️ Tez zamanda kucağını doldursun Allah’ım 🤲🏻🤲🏻🥺🥺
Zlyh89 nurcakir58 başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin çok üzüldüm 🙁 benimde böbrek büyümem oldu okuyunca korktum😑 sizde miydi sorun bebekte mi?
Nesibee1 nurcakir58 canım benim Allahım sabır versin başın sağolsun çok üzüldüm 😥 benimde böbreğim büyüdü sağ böbreğim şu an ağrılarım oluyo da hiç böyle bişeyden bahsetmediler neden vefat etti ki ne gibi bi sıkıntı oldu ki 😔
limoncicegi Nesibee1 ağrılarınız nasıl oluyor acaba ben de 3 4 gündür sağ böbreğimin oradan bi ağrı saplanıyor sağ kasığım bacağıma kadar vuruyor dik duramıyorum yürüyemiyorum o ağrı geçene kadar
Happy12 nurcakir58 canım basın sağolsun bnde 37 haftalıkken kaybetmiştim çok kötü bişey.. doğcak diye beklerken mezara koymak tarif edilemez bi acı .. rabbim tekrarını yasatmasın 😔🙏
Bhrkls nurcakir58 rabbim sabır versin 😥 seni cennette bekleyen meleğin var artık çok zor bir durum rabbim ecrini versin benim canım bu kadar acıyor ken sizi düşünemiyorum. Rabbim sana tekrar sağlıkla anne olmayı nasip etsin😞
Beto nurcakir58 cok cok uzgunum canim benim seni cok iyi anliyorum yasayan biri olarak Allah sabirlar versin hic gecmicek bi aci evlat acisi😖