Dorukunannesi95 Ezgisu canim nasil bi agri tam olarak ve tam olarak neresiydi tarif edebilir misin bu bobrek buyume şeysini :/
Ezgisu Dorukunannesi95 ben belim sandım önce sol sırtımın altı. Bıçak şaplar gibi Ağrı oluyordu . Şimdi evdeyim çok şükür iiyim . Sen nasılsın . Rabbim yardımcın olsun
limoncicegi Gulchirai ben de 3 4 gündür böbrek ağrısı çekiyorum ve bişey var bişey olacak diye aklım çıkıyor kötü oldum 😢
Ezgisu limoncicegi ben 1 hafta çektim onda da hastanede yattım . Çok şükür şimdi iiiyim . Zamanla geçiyor Allah’ın izniyle
limoncicegi Ezgisu böbrek genişlemesinden korkuyorum on gün sonra doktora gideceğim inşallah o güne kadar geçer bişey olmaz 😢
limoncicegi Nesibee1 ağrılarınız nasıl oluyor acaba ben de 3 4 gündür sağ böbreğimin oradan bi ağrı saplanıyor sağ kasığım bacağıma kadar vuruyor dik duramıyorum yürüyemiyorum o ağrı geçene kadar
Nesibee1 limoncicegi benimde saplanıyo gibi oluyo ama kasığıma hiç vurmadı. Sağ kasık ağrırsa apandis olabilir dedi benim doktorum. İstersen bi doktora git canım böyle şeyler gebelikte oluyormuş
1Pamuk freuze merhaba benim şuan kızımın iki böbreğinde büyüme var sizinki nasıldı bizimki 18mm olmuş şuan 🥺🥺
freuze 1Pamuk Geçmiş olsun. İnşallah daha fazla büyümez. Ben böbrekle ilgili bir problem yaşamadım. Yanlış kişiye yazdınız sanırım. 🌸