ÖZEL HASTANE CİNSİYET YANILMASI
Edapkdmr ben bunu tam tersi biliyorum canım kızda yanılma payo olmuyor ama erkekten kıza dönen daha çok çünkü kordonu pipiyle karıştıran çok doktor var
Edapkdmr 12. Haftada genelde kız ve erkek cinsel organı aynı boyutta olduğu için yanılmalar çok fazla oluyor. Benim doktorum 12. Haftada kemik yapısı ve genetiğine göre erkek %90 demişti. 16. Haftada netleşti 27. Haftadayız hala değişmedi. Bide çocuklarda ödem olduğu için cinsel organ aynı boyutta oluyormuş o yüzden tam gözükmeyebiliyor
Edapkdmr 'ya abartmasanız böyle şeyleri 3 5 hafta daha sabredin zaten öğreneceksiniz yani
Edapkdmr 12.hafta erken bir hafta olduğu için doktorlar kesin bişey demez. Bunun özeli devleti yada alttanı üstteni yok malesef yanılma payı bu kadar eken haftalarda illaki var doktprun bişe kesin dememiş. Azıcık sabret bir sonraki kontrolünde netleşir. Zaten netleşse doktorun kesin erkek ya da kesin kız der sana 😊💕
12+0 da kesin kiz dedi doktorum ilk cocugumda o haftada kesin demisti ve dogru cikti bakan doktor eger kesin demeyip acik kapi birakiyorsa bzen degisebiliyor maalesef
ikimelekannesi___ çanım sana nolursun bana bi yorum yap diyen olmadı ben bu postu açalı 4 hafta oldu ve zaten şuan bebeğin cinsiyeti kesin belli oldu sana nolur yorum yap yazdığımı hatırlamıyorum evlat bu merak edilip millete sorulması için oluşturulan bi uygulama uygulamanı sil eğer rahatsız oluyorsan herkesin herşeyine de bilip bilmeden yorum atma
Edapkdmr özel hastane bana ilk erkek dedi 4 aylıkken şimdi 39 haftalık hamileyim kız diyorlar
havva_clk41 16haftanızdamı? Bir kez mi sölediler?
12 çok erken bence , doktorum 12’de tahminde bile bulunmadı bana .
emel16
merhaba bende bu gün gittim 12+5 haftalık doktor bana %90 erkek dedi ama 1 ay bekle dedi bi oğlum var buda kız olcak diye sevinmiştim😊yanılma oluyor yani
Edapkdmr bilip bilmemekle alakası yok zaten kimseyi rahatsız etmek için de yorum atmadım bilgin olsun diye söylüyorum postun ana ekranda çıktı özellikle arayıp da yorum yapmadım zaten ve kirici bir yorum yaptigimi da dusunmuyorum bende hamileyim ve hamile psikolojisinden anlıyorum kimseyi üzecek kıracak bir yorum yapmam sen fazla alindin sanırım🤔🤗
Nilay3kr evet 14 haftalıl falandımm erkek dediler bizde erkeğe göre alılveriş yaptık sonra kız dediler 😊