Edapkdmr olabilir canım bana da 12. Haftada %90 erkek dendi üstelik pipiyi de göstermişti hemde özel hastane:) ama net bişe söylemek o haftalar da erken ben yine de güvenip alışveriş yapmadım detaylıyı bekledim detaylı da net olur dediler detaylıdan bi önceki kontrolde kız dedi doktorum detaylıda da kız olduğu netleşti. Olabiliyor yani o haftalarda net sonuç olmayabilir

Edapkdmr özeli ya da devleti yok ki bu durumun 12 hafta çok erken olduğu için doktorlar tahminde bulunuyor ama detaylıya kadar net görünmüyor tabiki.keza doktorunuz net konuşmamış erkekte değişebiliyor benim de 12. Haftada erkek demişti ama sakın kesin diye algılama demişti sadece tahmin demişti gerçe değişmedi ama yanılmalar çok oluyor

Edapkdmr ben de 12. haftada,özelde perinatolog hatta ve cihazları da çok iyiydi.Yüksek ihtimalle erkek dedi.17. hafta gibi kız olduğunu öğrendik.Özel hastane,uzman doktor vs bunlar da bazen bir yere kadar.Henüz bebeğin cinsel organı tam oturmamış oluyor ayrıca çok da küçükler.Dolayısıyla yanılmalar oluyor temkinli olmak gerek.

Julej canım benim doktor bana net konuşurum %100 derim ama %30 bırakıyorum ben yanılmam gibilerinden konuştu bende alışverişe başlamadım özelle devlet arasında da monitör farkı olduğu söylendi onun için yazma gereği duydum

• [silindi]

Edapkdmr keşke Türkiyede de avrupadaki gibi 20 küsür haftalarda cinsiyetler söylense de bu erken cinsiyet meselesi ortadan kalksa!! Hep ayni postlar aciliyor malesef.. yanliş anlaşilmasin tabiki sorcaksiniz ama işte cok erken ve yanilma payi cok yüksek oluyor bazen

Edapkdmr bazen kızlarin organi da şişkin oluyormuş doktor bana ayrintili ultrason dışında hepsi tahmindir dedi.

Edapkdmr bana özel de 12. Haftada yüzden seksen kız dedi 18 de net yüzde yüz kız dedi şuan 21. Haftaligiz hala kız yani değişmedi canım :)

Ahmer0412 hay ağzını öpeyim ilk defa güzel yorum yapan oldu ya 😂😂😂😂😂 beni bide alttan muayene etti o beni çok umutlandıran bi durum oldu

13 haftada kıza benzettim dediii hala oyle degısmedi yani :) doktorun tecrübesine baglı bişe bencee :)

Edapkdmr bize de özelde 11+3.
            Te erkek pipisini gördüm dedi emindi 15 16 da gittim kız dedi ve kız su anda erken daha umutlanmayin sonra değişirse