Oglumabioluyor60 Hulyalp vlla bacım tanıdıgım bırı vardı kapı susunu yaptı vazgectı aman oyle olma ama isim guzelmiş buda var aılede😂 ay delırıcem
Hulyalp Oglumabioluyor60 sagol canim. Yok yok donusu yok artik bu ismin 😂 seve seve kabulleneceklerrr. Analik hakki benimmm. benimmm kizim o minnos yumosum agzini yedigim😆 ikizler bu arada. Erkegin adi hazirdi.
MeryemSemih Bnm kızımın ismide Selin olcak nasipse dört gözle bekliyoruz prensesimizi sağlıkla gelsin inşallah
Oglumabioluyor60 Semartizim evet bnmde erkek olsaydı aklımda vardı erim ismi cok hoş kız da aılede var bnm kuzenim 😂
DuyguSenturk Oglumabioluyor60 evet canım içimize çok sindi en önemliside buydu zaten biz çok sevdik adıyla yasasın tüm bebişler😌💜
Oglumabioluyor60 Esenn1 oh ıyıymiş kız bizde oyle olsak valla butun aılenın kızlarının ısımlerı var ayol napcam😂😂
Oglumabioluyor60 Mlssa annem taktı bu isme ama cok konuldugu için okulda asel masal lar olucak korkusu 😂
Oglumabioluyor60 Hulyalp oyşş mşlh e ikizse bacım daha cok hakkın var bncede ☺️😂 haklısın. Bn bırde ıkı isim sevıyorum oglumın ismıde iki isim ☺️ Defne ismi güneş. Sare bu isimleri cok begenıyorum bakalım nolcak😂😂
Oglumabioluyor60 Ades34 evet güneş ismide cok hoş umayda tanrıca demek miş sanırsam oyuzden durdum😶☺️
Ades34 Oglumabioluyor60 Türk mitolojisinde doğumun ve bereketin simgesi demek. Ayrıca talih kuşu anlamına da geliyo☺️