Oglumabioluyor60 Ades34 evet güneş ismide cok hoş umayda tanrıca demek miş sanırsam oyuzden durdum😶☺️
Esenn1 Oglumabioluyor60 Benimde kuzenimin kızının adı Miray ama yinede koyucam zaten aramız yok pek görüşmüyoruz o yüzden sorun yok 😂
Oglumabioluyor60 Esenn1 oh ıyıymiş kız bizde oyle olsak valla butun aılenın kızlarının ısımlerı var ayol napcam😂😂
Dilek_58 Oglumabioluyor60 dag cicegi demek. Hem anlami guzel hemde esimin adi soyadimiz anne ve babamin bas harflerinin birlesimi manevi acidan da degerli bizim icin yani 🤗
Semartizim Oglumabioluyor60 erkek olsaydı ERİM koyacaktım.. bugün kız olduğunu öğrendim adı NİSA olacak inşallah
Oglumabioluyor60 Semartizim evet bnmde erkek olsaydı aklımda vardı erim ismi cok hoş kız da aılede var bnm kuzenim 😂
Hulyalp Oglumabioluyor60 bacim simdiye kadar gokce dedik ama bugun degistirdim ve kesinlikle almina olacak kapi susunu bile yaptim donusu yok bu isin 😂
Oglumabioluyor60 Hulyalp vlla bacım tanıdıgım bırı vardı kapı susunu yaptı vazgectı aman oyle olma ama isim guzelmiş buda var aılede😂 ay delırıcem