Alessia Oglumabioluyor60 evet canım eşim italyan benım burda yasıyoruz o sebepten turk ısmı dusunmedık ıkısınınde bır anlamı yok ben cınsıyetını ogrenmeden bu ısmı kafama koymustum zaten
Oglumabioluyor60 Hulyalp oyşş mşlh e ikizse bacım daha cok hakkın var bncede ☺️😂 haklısın. Bn bırde ıkı isim sevıyorum oglumın ismıde iki isim ☺️ Defne ismi güneş. Sare bu isimleri cok begenıyorum bakalım nolcak😂😂
Oglumabioluyor60 Alessia hımm ama keşke bir isminin anlamı olsaydı en azından kuranda gecmesı lazım degılmı bılemedım yanliş anlama tabıkı☺️
Oglumabioluyor60 Mlssa annem taktı bu isme ama cok konuldugu için okulda asel masal lar olucak korkusu 😂
Yprkk Oglumabioluyor60 nesi dalga konusu olsun 🤔yaprak işte her şarkıda her mevsim karşımıza çıkan doğanın bi parçası
Oglumabioluyor60 Alessia bndede bır takıntı var bırınde varsa o ısım koymuyorum cnm burda komşunun kızı var oyuzden yoksa guzel ama☺️
Deletedmom133 Aygl beni ki rüya su olacak soy adımız uzun bayağı su çok kısa oldu rüya da olsun dedik bakalım değişmezse 😊
Dilek_58 Oglumabioluyor60 amin insallah. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza minnos kizlarimizi insallah. ❤
Alessia Oglumabioluyor60 yok boyle uygun gorduk bebek hayatını turkıyede gecırmeyecek zaten hrıstıyan olacak oda babası oyle uygun gordu ☺️