Oglumabioluyor60 Ebettt kızlar gız anaglarııııııı of alllahım yaa ne zormuş ayol oglum var bu kadar dert etmedım😂 haydın bakalım neler koydunuz koyacaksınız. Bılıyorum bazılarınız sıkıldı ısım konularından ama napak😂🌺🌺 sevıyorum sizi
tomurcukannesi KevserT ayy bende kızım olunca serra koyucam inş çok güzel isim. Serralar çok güzel asil kızlar oluyo😍
Oglumabioluyor60 Deletedmom0041 sare ismide cok hoştu canım eşimde begenıyoda hanı boyle soylerken sare dıye dalga konusu vs olmaz dıymi aklıma takılıyo malum ınsanlar☺️
Deletedmom0041 Oglumabioluyor60 Sare de dalgalık bir durum yok bence 😃 değişik olsun diye çok garip isimler konulur oldu. Sare güzel bence eşin de sen de beğendiysen daha fazla kafanız karışmadan koyun 😄 bir aile daha işim derdinden kurtulmuş olur 😅
Dilek_58 Oglumabioluyor60 dag cicegi demek. Hem anlami guzel hemde esimin adi soyadimiz anne ve babamin bas harflerinin birlesimi manevi acidan da degerli bizim icin yani 🤗
Esenn1 Oglumabioluyor60 Benimde kuzenimin kızının adı Miray ama yinede koyucam zaten aramız yok pek görüşmüyoruz o yüzden sorun yok 😂