deletedmom9494 Annemmm2 benim adet dört gün geçtikten sonra beta 670lerde çıkmıştı 3 haftalık gibi görünüyorsunuz 🥰 hayırlı olsun
deletedmom9494 Annemmm2 5 haftalık canım keseyi görmemişlerdi iki hafta ben gitmedim doktor araştırdım kendime 7inci haftada keseyi gördük çok şükür
Annemmm2 Asilalaz anladım kuzum 5 6 gün önce test taptım idrar testi aşırı şilikti zorla gözüküyordu 🤭
Hzlhakko Annemmm2 hayırlı olsun 2 günde bir artış var mı diye bakarlar. Küçük sanırım daha 7 haftaya doğru kalp atışını duyarsın 😊😊
Hzlhakko Annemmm2 dikkat ama kendine 3-4 ay çok önemli ☺️ Ben dikkat etmedim can sıkıcı şeyler oldu atlatıcaz inşallah
Hzlhakko Annemmm2 evet canım hamileyim herkes bana hasta değilsin dedi bende iş falan yaptım şimdi fitil kullanıyorum ama geçecek hoş geldin aramıza ☺️
Hazal2906 Annemmm2 canım suan hamile görünüyorsun fakat doktorlar ikinci bi kan daha istiyolar iki gün arayla ..onjda yaptır iki katına cıkarsa gayet güzel ilerliyosun demektir tebrik ederim 😍
Annemmm2 Hazal2906 ya hayırlısı kuzum çok sağol 😊 rabbim isteyen herkese yaşatsın hamileliği insallah . Bir kaç gün sonra tekrarlarım ama heran adet olacakmışım gibi hissediyorum
Hazal2906 Annemmm2 canım benimde 3,5 sene sonra oldu suan cok yeni 6 haftalık 🙈☺️Aynen adet belirtisi oluyo ama olmuyosun adet 😂stres yapma Rabbim hayırslısıyla kucagımıza alırz
Annemmm2 Hzlhakko yaa dikkat et kendine kuzum bol bol dinlen Ya 😊 hayırlısıyla alırsın kucağına insallah ❤️
Annemmm2 Hazal2906 sağol kuzum sağsalim kucağına alırsın insallah ❤️ Evet hafiften sancı oluyor sanki
Gozde01 Annemmm2 çok sevindim hayırlı olsun ama neden doktora sormuyorsunuz daha neyiy bilgi alırdınız
Annemmm2 Gozde01 kuzum doktoruma direk gitmem lazım ve bana baya uzakta kesinleşsin öyle giderim sanırım 🤭