Annemmm2 Tugce1803 evet balım rabbim sana da nasip etsin insallah dualarımdasın, ama benim değer düşüktü aklımı karıştırdı tabi :) ❤️🥰
ekara Mahbuss benim yumurtlamam 17 veya 18. gün olmuştu erken değil aslında ben tam tersi geç yumurtluyorum. Arkadaşta geç yumurtlamış olabilir belki adetine 3-4 gün kala döllenme olmuş olabilir. Değer epey düşük ama zamanla artarsa her şey yolunda olur
Yavuzum1202 Annemmm2 benim 18 gün gecıkınce 303 çıktı suan 9 haftalığım şakın aklına kötü bısey getırme
Annemmm2 Yavuzum1202 ya sağol kuzum çok düşük felan geldi ama hiç olmasa bu kadar Yüksek olmazdı sanırım 🙊
Annemmm2 Hazal2906 sağol kuzum sağsalim kucağına alırsın insallah ❤️ Evet hafiften sancı oluyor sanki
Yavuzum1202 Annemmm2 Düsük degıl canım yeni oluşuyor benim İlk 303 çıktı 2 gün sonra 960 çıktı sende 2 günde bir kan ver
Annemmm2 Yavuzum1202 kuzum kan vermedim ama test yaptım ciZgi belirmiş baya önceden zorla görünüyordu baksana bi buna
Annemmm2 Yavuzum1202 https://imgyukle.com/i/kLzeiU https://imgyukle.com/i/kLzWCo beta yükseldiğine mi işaret bu canım
Annemmm2 Yavuzum1202 yaz temizliğine başladım yavaştan mutfak dolaplarını çıkarıp siliyorum bir zararı olur mu acaba bilmiyorum 🤭
Yavuzum1202 Annemmm2 bence kendını yorma ben nezaman bi iş yapsam kanamam oluyodu lekelenme tarzı doktor yapma dinlen dedi iş herzaman yapılır sen bebeğini düşün
ozguk Merhaba! Ben son adet tarihinden emin değilim 8 nisan olarak hatırlıyorum ilk değerim 1300 ikinci değerim 3100 3 gün sonra yaptırdım kese göründü yolkda var kese çok küçük dedi kafam çok karıştı artış normal değilmi
kusananne Annemmm2 kesin gebelik sayılmaz, o kadar gecikmeye daha yüksek çıkması gerekirdi. Hayırlısı olsun inşallah
Annemmm2 clmmmmm 😂 ya heryer bi yerde kaldı duvarlar felan gözlerime çarpınca rahatsız ediyor artık biraz daha durur sanırım kalp atışını duyana kadar 🙊🙊
Yellored Annemmm2 değerini takip et. Benim adetim 4 gün gecikmişti 26 çıktı kanda. Şimdi 12+6 haftalık hamileyim.. değer iki katına katlanıyorsa sağlıklı gebeliktir...