kr1907 Hcrshra yok ben bizzat fiyat almadım ama yakın zaman da burda yazdılar 3500 diye ordan biliyorum
Arassss Aysetugra bende Ankara’da çalışıyordum suan eş durumu sebebiyle Kocaeli’de gidip gelcem büyük ihtimal Hüseyin bey olcak yorumları olumlu memnun ona gidenler de
Aysetugra Arasssshımmm güzel yorumlara sevindim canım bende eş durumundan amasyadayım ordan gelip gidiyorum
Aysetugra Arasssshımmm güzel yorumlara sevindim canım bende eş durumundan amasyadayım ordan gelip gidiyorum
Aysglbsn petitehatunn bende doğum sigortası yaptırdım zaten nasip olursa pınar hanımla bitireceğim bende bi sorun yaşamadım. Ama doğum tecrübelerinizi buradan yazarsınız inşallah çok memnun olurum :)
Seeydanur Mehtapp06 hayır yok malesef ama 35+3 haftalığım her şey normal doğumu gösteriyor dedi sezeryandan hiç bahsetmedi bence normal doğum taraftarı
Mehtapp06 Seeydanur ben 29 haftalığım sizin doğumunuz erken deneyimlerinizi benimle de paylaşırsanız sevinirim ☺️ Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ssraa Ekk12 ben her gidişte verdi. Vermeye de devam ediyorum ama eşim keske pakedi alsaydık dedi şimdi fiyatlar uçmuş
Ssraa Refref onun haricinde doğuma hazırlık süreci falan nasıl işliyor acaba bilgin var mı bildiğimiz diğer hastaneler gibi mi pilates falan şu bu
Ykarakus Kızlar ben Keçiören eğitim araştırma hastanesine gidiyorum var mı orda Doğum yapacak olan Doğuma çok az kaldı 15 gün var endişelerim gitgide artmaya başladı
Seeydanur Mehtapp06 tabiki paylaşırım ☺️ Amin inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah😌
Teslime0106 Seeydanur gerçekten çok iyi bir doktor bende gebeliğimin başından beri irade hanıma gidiyorum çok memnunum. Doğumu ne zmaan konuşmaya başladınız biz şuan 30 haftalığız.
Seeydanur Teslime0106 kendisi bir şey demedi ben sordum gecen hafta doğum nasıl olacak diye o da şuanki şartlar normal doğumu gösteriyor dedi o yüzden sürekli yürü doğum kolay olsun dedi