Adisimmm Rabiakoc oyle bir doktor oldugundan bile haberim yoktu valla bi özkan bey var herkes onu tavsiye ediyor ben dilek hanima gidiyorum
Kubra6095 Bal_bubu epidurulle sancı çeken hastalarımda olduğundan dolayı ben her şekilde tırsıyorum zaten doğum hemşiresiydim ama hiç rahat değilim başıma gelecekleri bilmek daha çok korkutuyor beni 😂
Kubra6095 Arassss yenidoğancı bütün arkadaşlarım kendi bebeğiyle ilgilenirken emzirirken çok zorlanmıştı inşallah sen öule olmazsın 😂
Kubra6095 Bal_bubu bi sıkıntı olmazsa inşallah önceliğim normal doğum ama şimdilik bebek ters döner heralde doğuma kadar dönmezse mecbur sezeryan olacak ☺️
Medinednz merveeymeen merhaba ben 7 haftalik hamileyim ben de oraya gitmek istiyorum bahsettiğiniz yer turgut ozal diye geçiyor degil mi?ve önerebileceğiniz bir dr. Seçiminiz var midir?
merveeymeen Medinednz evet turgut ozal diye geciyor. Ben 3 kere gittim ve doktorumdan cok memnunum. Ama randevulu gitmenizi tavsiye ederim biraz gec veriyolar ama ben 10 gun oncesinden felan aliyorum randevuyu. Doktorumda arzu bostanci
Zeynep1080 Bende prof dr özel muayenesine gidiyorum mecburiyetten . Oda medicana da Doğum yaptırıyormuş. Bilginiz varmı fiyat ve nasıl old hakkında
Zeynep1080 Bende prof dr özel muayenesine gidiyorum mecburiyetten . Oda medicana da Doğum yaptırıyormuş. Bilginiz varmı fiyat ve nasıl old hakkında
cansin92 ezgibozkurtkocak sadece Doğum üzerineymiş bende duymamıştım ama Ankara’ya gelince bir çok kişiden duydum iyi olduğunu söylediler
Seeydanur Teslime0106 kendisi bir şey demedi ben sordum gecen hafta doğum nasıl olacak diye o da şuanki şartlar normal doğumu gösteriyor dedi o yüzden sürekli yürü doğum kolay olsun dedi