Rabiakoc Arassss Sincan korunun takipli hastasıyım Faika Ceylan hocaya gidiyorum ilk baştan beri. Bir kez de acil gittiğimde Fatma hoca baktı ondan da çok memnun kaldık. Koru hastanesini seviyorum ben
Refref Ekk12 ben kendim gezdim boş oda vardı bakmak istediğimi söyledim ve gösterdiler heralde 5000 verdik yanlış olmasın
turkuaz1290 Ultraslan40 ya canm bende çukurambar koruda mehmet fırata gidiyorum ama memnun değilim pek aşkın hocaya geçmeyi düşünüyorum nasıl biraz bahsedebilirmisin rica etsem..mehmet fırat çok aceleye getiriyo yanında 5 dk bile durmadık 2 kere gittik aşkın hoca nasıl
Ftmbyrktar_1990 khandenur Levent beye bende gittim ben sana bakamam demişti bana daha kapsamlı hastaneye gitmen gerekiyor demişti myom var Bnde hem sezaryan kesisinin olacağı yerdeymiş hemde rahim ağzını kapatıyomuş ama beni kabul etseydi Bnde levent beyi tercih ederdim 👍
Arassss Aysetugra tavsiyeniz üzerine görüşmeye gidicem teşekkür ederim 13 haftadayız biz suan.. normal Doğum istiyorum ... Doğum paketi ne kadardı acaba
Erenbatununannesi Aysglbsn iki ay önce taşındık Ankara ya özel ortadoğu Zeynep Hanım a gidiyorum 36+6 haftalığız.
Aysetugra Arassss paket 3850ydi tabi zam gelmiş de olabilir orasını bilmiyorum bende bi kaç defa gittim şehir dısından geliyorum ben 34. Haftalıgım bi arkdsımın tavsiyesi üzerine gitmiştim
Mehtapp06 Seeydanur irade hanımda Doğum yapan tanıdıklarınız var mı normal Doğum yanlısı mı eli nasıl acaba
Seeydanur Mehtapp06 hayır yok malesef ama 35+3 haftalığım her şey normal doğumu gösteriyor dedi sezeryandan hiç bahsetmedi bence normal doğum taraftarı
Arassss Aysetugra bende Ankara’da çalışıyordum suan eş durumu sebebiyle Kocaeli’de gidip gelcem büyük ihtimal Hüseyin bey olcak yorumları olumlu memnun ona gidenler de
Ekk12 Refref vip olunca ne değişiyormuş? Fiyat farkı ne kadarmış? Ay bende çok soru sordum galiba amaa 😊😊
ezgibozkurtkocak cansin92 Bende gaziye gittim resmen yalvardım. Kabul etmediler beni de. Eşim asker gelemedik terör bokgedkndeyuz falan dedim. Almadılar çok israr ettim öyle kabul ettiler. Bende haftasonu ankaraya gelecegim
petitehatunn Medicalpark’a gidiyorum ben de Pınar Telli Celtemen’e. çok sıkıntısız sessiz sakin bir gebe olduğum için herhangi bir problem yaşamadık.30+2 yim ☺️
Aysglbsn petitehatunn bende doğum sigortası yaptırdım zaten nasip olursa pınar hanımla bitireceğim bende bi sorun yaşamadım. Ama doğum tecrübelerinizi buradan yazarsınız inşallah çok memnun olurum :)
Aysglbsn Arassss Ben doğum paketi almadım ama 7500 tl idi. Ama ben demirhayattan doğum sigortası yaptırdım 6700 bunun 1000 tl kadarı geri alınıyor eğer devlet memuruysanız siz veya eşiniz.