Ay çol güzel ya maşallah. Darısı bana inşallah öyle hemencecik doğururum inşallah bende 39+2 yim. Naptın 9 santim açılması için özel birşey yaptın mı?

Sdyrn ay 😂😂 şok oldum.Öyle mi böyle mi acaba diye düşünürken birden doğurdum deyince.Maşallah Allah hepimize böyle doğumlar nasip etsin.🙏🏻😁Sağlıkla büyütün inşallah.🌷

Sdyrn Ayyy maşallah gözünüz aydın böylesi doğum başıma inşallah ben çok bunaldim artık gelmiyor bebeğim 😒

Maşallah 😍 Nasıl oldu böyle ? İlk Doğumun mu canım

Betulkargin37 bir buçuk ay önce 34 haftadayken nişanım gelmişti 3 cm açıklıkla erken Doğum riskim vardı ilaçlarla durduruldu geçen hafta en son yine 3 cm di özel birşey yapmadım Meryem Ana Otu suda bekliyordu bir aydır onun faydası oldu bence

Çok dikişim var ama içte beş dışta 10 tane çok ağrıyor onlar

Pnardadas bende 34. Haftadan beri bekliyordum hiç belirti yokken anında oldu sadece ıkınma hissiyle uyandım sabah arkadan sancılar başladı

Sdyrn resmen jet hızıyla doğum 🤣🤣 Rabbim bizlere nasip etsin gözün aydın canım benim❤️

Sdyrn Maşallah maşallah bir anda olup bitmiş.Cok moralsizim artık bir gün bile beklemeye tahammulum kalmadı geceler geçmiyor dua edin inşallah benimde bir anda olur

Sdyrn canim oncelikle hayirli olsun 🌸 meryem ana otuna dua falan okuyup mu suya koydun bilgi verirsen cok sevinirim🙏🏻

Meryem2200 aynen canım belli Dualar vardı nette yazıyor onları okumuştuk hastaneye gelirken de bir tatlı kaşığı içtim suyundan