Zelnuray Naze2151 aynen ortada kaldım profa gidicen dediler 400 aşağı yok ben nerden bulucam tek maaş destek yok
Naze2151 Zelnuray bence sizi şikayet edeceğim diye tehdit edin ancak o zaman susan saygılı birini görünce ne koparsak kar bize diye düşünüyorlar ayıp şu mübarek gunde
Zelnuray Modies ankaradayım canım Bildipin kadın ben sizi doğurtamıcam hadi bay bay dedi ya çıkardu odadan
Modies Zelnuray hey allahım ya orada da başkent üniversitesi hastanesi var ben istanbuldakine gidiyorum. Başarılı bir hastane baksanız mı acaba bir. Doğum paketi konuşun ama mutlaka doktorun da yani kısmetsizlik üzülmeyin bulunur inşallah bir çare allahtan daha en az 4 hafta var
Zelnuray Pelin86 ordaki başka doktor o yapmıyosa ben neden yapıyım dedi ben neden sorunlulığunu alıyım dedi haklı olarak
Zelnuray Pelin86 yemin ediyorum psikoloji kalmadı bitti sezaryandan korkar oldum artık maddi geçtim manevi bittim çok korkuyorum rabbime dua ediyorum bana bişey olucaksa bir kere bebeğimi koklayın kucağıma alayım öyle olsun diyorum
Zelnuray Modies yaşadıklarımı şahit olsan kafayı yersin bakamam diyen bundoktor hiç hayırlı birşey söylemedi kanaman çok olur rahmini alırım seni kaybeterim düşünün sürekli buny diyo
Medine27 Zelnuray ayni seyleri bana da soylediler tatlim ben iki gun psikolojisine girdim sonra toparladim kendimi ben bunu atlatirim dedim son haftamdayim com sukur hic kanamam olmadi bu gune kadar ins dogumda guzel gececek sumdi bana pabal diye ilac aldirdilar dogumda kullanacaklarmis ben hep iyi gececek diyorum sen kendine moral vereceksin tatlim baska cikisi yok bunun
Modies Zelnuray aman yok hiç düşünmeyin bizim ordaki nir arkadaş 35 yaşında bu durumda 2. Çocuğunu doğurdu. Emin ellerde olmak lazım sadece bilen birilerine soralım araştıralım bu çok rastlanan bir durum ayrıca. Sadece zorunlu sezeryan olacaksınız hayırlısıyla olsun da 🙏
Medine27 Zelnuray canim bende senin gibi 32 haftamda ortada kaldim ama konyada selcuklu tip a gittim gayette guzel ilgileniyorlar arefe gunu dogum yapacam hic uzulme bundada vardir bi hayir benimde bebek esi rahim agzini kapatiyo kabul etmiyo bole okan hastalari dogum evide kabul etmiuo ozel hastanede
Zelnuray Medine27 allahım yardımcımız olsun inaşşah 😔 hayırlısı ile bende bulurum ankaradakilet zor kabul ediyo
Esraogey Medine27 kaçıncı haftanızda Doğum yapıyorsunuz ben de ünv.de yapıcam doğumu aynı sıkıntıdan dolayı 36+1 olmuş olucam Prof bu tür sıkıntılarda 34 35. Haftalarda aldıklarını söyledi tatmin olamadım yarın yatış verdi Perşembe alacaklar bebeği
denizcik Zelnuray sakin ol ilk iş Cimer den başvurunu yap. Durumu izah et. Hiç merak etme ilk iş müfettişe devredilir. Yaptıkları yanlarına kar kalmaz. Böyle saçma ve rezil bir durum mu olurmuş. Ortadoğu bana da çok yakındı. İyiki düşünmemişim. Sinirlendim ya...
Zelnuray denizcik iyiki gitmemişsiniz ben yandım başkası yanmasın yemin ediyorum psikoloji diye bişey kalmadı 😔
Zelnuray Modies bı saatten sonra kabul ederse sadece özel kabul eder canım dopım paketi yaparlar mı bilmiyorum ama çok uçuk fiyatlar beni bide o korkutuyo hiç desteğimiz yok 2500 maaş ile bilmşyorum nasıl olacak 😔😔
Zelnuray Modies sezaryan oluyum benim için önemli değil şuan bana iyi bi doktor bulsam beni kabul eden bir yer bulsa yeter düşün şuan sancım olsa gidecek bi doktorum yok 😔😔
denizcik Zelnuray gerçekten çok üzüldüm. Etimed vardı biara fiyatlar çok uygun diyorkardı burdaki arkadaşlar aynı zamanda düZgn doktorlar da varmış. Bi orayla görüşseniz. Ama dediğim gibi şikayet olayını pas geçmeyin. Yanlarına kalmasın bu yaptıkları.