denizcik Zelnuray gerçekten çok üzüldüm. Etimed vardı biara fiyatlar çok uygun diyorkardı burdaki arkadaşlar aynı zamanda düZgn doktorlar da varmış. Bi orayla görüşseniz. Ama dediğim gibi şikayet olayını pas geçmeyin. Yanlarına kalmasın bu yaptıkları.
Zelnuray denizcik kabul ederler mi sizce riskli gebelik durumundayım ya 😔 çok çaresisim yemin ederim var ya ağlamaktan bebeğime zarar gelecek diye çok korkar oldum gece gündüz
Zelnuray Modies rabbim kimsenin başına bermesin düşünsenize şuan sancım olsa gidecek doktorum yok 😔 ve ara ara oluyo korkudan eşime diyemiyorum 😔 afedersiniz aşağıya arada bi baskı oluşuyo ilk defa bunkadar caresiz kaldım
Kubishcan Zelnuray ay bende ordayim doktorunuz kim? Oyle seymi olur ya soklardayim.. en azindan paranizi vermek aorundalar
denizcik Zelnuray etimed i hiç bilmiyorum ama araştırmaktan zarar gelmezki. Şimdi bile arayıp bilgi alabilirsiniz bence hastneden. Benim doktorum inanılmaz bir insan medicalparkta Aylin hoca ama muayene ücretleri yüksek biraz diye biliyorum. İnanılmaz biridir. Sizi maddi olarak zorlar diye söylemek istemedim.
Zelnuray Kubishcan zeynep arpa detaylı ultrasonda öğrendik biz 20 hafta falan kanaman çok olur falan fıstan dedi ama hiç düzelmezse kabul etemem falan demedi neyse 32 haftalık olduk perşembe günü hgttim yine aynı düzelmemiş dedi size hasan beye yönlendriyorım adamda ben kabul etmem onun yapmadığını ben niye yapıyom demez mi aşağı indik durum böyle böyle tamam dediler dilekçe yazın paramız ne olcak dedim biz size dönüş yapıcaz hesaplıcaklar ne kadar kaldıysa verircez ee dedim bi doğum burda 3500 doğum yapmadım verin o zaman dedim biz arıcaz dediler halade arıcaklar
Aysun5706 Kubishcan ohaaa ben şokkk bu doktoru gözüm tutmamisti zaten... ne yapsak kubra bizde buna istinaden sikayet edip degistirsek mi ???
Modies Zelnuray valla benim arkadaşlardan tecrübe ettik biz ikiz bebek erken doğum son dakika yer kalmadı deyip kapıda bıraktılar apar topar hastane buldular. Daha zaman var allahtan bulunur yeterki iyi bir doktor olsun. Yok mu acaba ankarada böyle sağlam doktora giden arkadaşlar
Naze2151 Zelnuray bence sizi şikayet edeceğim diye tehdit edin ancak o zaman susan saygılı birini görünce ne koparsak kar bize diye düşünüyorlar ayıp şu mübarek gunde
Busra05344 Zelnuray devlete git. Sonuçta özel gibi seni basından atamaz ve özelden dahada ilgi gösterir. Çünkü durumun önemli bi durum. İlgi dahada olur. Bi görün devlete derim
Busra05344 Zelnuray benimde suyum gelmişti 25 haftalıkken. Özel kabul etmedi ama devlet etti. Ankara’da. Tahir burak isimli. Hastane var kadın Doğum üzerine. Görümcem oraya gidiyor bi oraya git. Bence. Kabul edeler gitmeden bilemezsin