Tutkukaral Burcings bana dinletmedi canim zararli diye gorduk ekranda🙏🏻 cok sukur tam ne kadarlikmis senin
Burcings Tutkukaral bana dinletti cnm gümbür gümbür atıodu valla çok heycanlndm.sat6+2ydi ultrsn 6+6 çıktı
Tutkukaral Burcings oyy masallah valla rabbim saglikla dogmasini nasip etsin kuzummm senin erken olmus masallah😍
Burcings Tutkukaral evet bir hafta erken oğlumda 7haftalıkken duymştm.ondn önceki ölen kızımda 7haftlkta duymştm.bnda erken duydm
Burcings Tutkukaral aminnn bütün annelermzn rabbim kucagını boş koymasn sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin hepimizin inşAllah🙏
Aysimadgdgl Tutkukaral 3 çok çok yeni dedi doktor göstermedi 2 hafta sonra gel dedi senin betan kaçtı ilk ogrendiginde yani 4 gün once benim ilk ogrendigimde 51 2 gün evel 69 cıktı betam senin ?
Babydeniz 6 haftalık olduk 🥰 ben geçen hafta kesemi gördüm haftaya kalp atışını duymaya gidicem inşallah
Babydeniz Tutkukaral doktorum tam net olalım diye 1 hafta bekleyelim dedi ☺️ Çünkü hafta hesaplaması bana göre şuan 5 haftalık doktoruma göre 6 haftalık ondan 1 hafta bekleyelim ölçümlere göre haftası çıkar dedi 💁
Babydeniz Öyle canım ama bu benm 2. Gebeliğim ve cok tedbirli olmaya çalışıyorum ilk bebeğimi 34 haftalık gebeyken kaybettim 💁 onun korkusu üzerimde hep
Tutkukaral Babydeniz yaa canim cok uzuldm valla basin sagolsun :(bende bi kayip yasadm ama seninki cok daha zor rabbim kolaylik versin :(
Tutkukaral Aysimadgdgl canim benim adet gunum 111 2 gun snra 300 cikmisti. 5. Haftada keseyi 6. Haftada bebisi ve kalbini gorduk