Tulaysezer Tutkukaral ask olsun😄 37 yasindayim ilk gebeligim. 5+4 deyim. Kasik ve bel agrim var. Henuz bulanti yok
Tutkukaral Tulaysezer yaa benim hayalimdi genc anne olmakta ondan oyle dedm 🙈 masallah saglikla kucagina al insallah benim bulantim cokk
Cileginannesi Kızlar kasık agrılarınız varmı ben pzt 7. Haftama gırıcem. Goguslerım de agrıyo. Bulantım yok denecek kadar az. Tek şikayetim bu ara ara gıren kasık agrıları
Minnos12anne Cileginannesi kasik agrilari gecio sonra mide bulantisi ve kusma baslio kasik agrisina şükür ediosun 🤰🏻🤮🤮
Cileginannesi Minnos12anne canım mıdem cok arada bulanıyo maşallah. 7 haftama gırıcem. Sımdı bulanmadjysa daha bulanmaz dıyolar ama ınsallah oyle olur.
Minnos12anne Cileginannesi insallh oyle olur ama hic oyle olmuo bnada oyle demislerdi ama bi anda ortaya cikio
Selcen Tutkukaral merhaba bende yeni hamileyim 4+2 Salı keseyi görmeye gidicez kalbi duyarmıyız acaba
byd Merhaaba çiçeği burnunda anneler ❤️ Bebeğimin geçen Cuma gittiğimde beta hcg değeri 229.9du Dünki gitttiğim testte 3999 çıktı 😘 sanırım 4 haftamız geçti ama kesemizi göremedik
11bsb Tutkukaral selam ben 6+4 büşra ismim. Ama rahim şeklim yüzünden keseyi zar zor gördüm. 8.haftaya kısmetse
ocakannesi kizceler napiyosunuz nasil gidiyor durumlar nasil 20 haftalik olduk yolu yariladik anlatiz az😍🤷♀️
Mervekara95 Tutkukaral Selam canım ben Merve son adet tarihim 23 Ağustos 5 haftalık gebeyim ama bugün usg de 4+4 ile uyumlu🙂 Kasık bel ağrım var sizde durumlar nasıl
Mervekara95 Tutkukaral Selam canım ben Merve 24 yaşındayım son adet tarihim 23 Ağustos 5 haftalık gebeyim ama bugün usg de 4+4 ile uyumlu🙂 Kasık bel ağrım var sizde durumlar nasıl