eglhnztrk Burcings bende canım. 2 hafta sonra tekrar kontrole cagırdı. İnşallah böyle güzel güzel devam eder🙏🏻
eglhnztrk Burcings ultrasonda kaç haftalık gozuktugunu soylemedi bana doktor :/ her sey normal dedi sadece ☺️ Baya aynı gitcek desene bizim😂
Burcings eglhnztrk kağıt vermedmi cnm sana kese bebeği gösteren orda yazıo evet evet sende ocak subat anneleri var oraya gelsene ordan dewam ederiz
ocakannesi knki kizlar selam uzun bi aradan sonra geldim biz 8+3 olduk❤️🤱🏻 Kalp atisimizi duyduk Cok sukur🌸 12 mm oldugumuzu ogrendik elhamdulillah hersey yolunda suan❣️ peki ya sizler😳
Asli34 ocakannesi selam benim 6+0 da bebiş 4mm di kalp atışını gördük 7+2 de duymaya gidicez inşallah 🙏🏻 Şuan 6+4 güzel gidiyor benim💗 bende sadece aşırı koku hassasiyeti var benim gibi olanlar var merak ediyorum bende 🌸
Minnos12anne Asli34 bn 6.4 de kalp atislarini duymustum koku hassasiyetim yok ama mide bulantisi ver bel agrisi var bnde en kotusu yediklerini tutamamakk 🤰🏻😨😨
Minnos12anne ocakannesi hic bisey yapamazsiniz kendiliğinden gecermis bnm annem 3 ay mutfaga girip yemek yapmamış 😳😳😫 hep soguk yiyecekler yemis peynir domates tarzii Allah kolaylik versinn
Tutkukaral Burcings bana dinletmedi canim zararli diye gorduk ekranda🙏🏻 cok sukur tam ne kadarlikmis senin