dryyy Merhaba! Kızlar 7+5 günlük oldum bugün ama maalesef kalp atışları yok dedi doktor Cuma’ya kadar bekliycez Cuma günüde duyulmazsa kürtaj dedi doktor aranızda kalp atışını geç duyan varmı acaba
Aysu2626 dryyy arkadşım 3 aya kadr duyamamşlar canm alttan bakmşşar ve şu an çocuğu 10 yaşnda☺️üzülme allah büyük
Lilamor Ben de kımıldamaya korkuyorum kasıldığım zaman yatarken geceleri sağdan sola dönerken çok rahatsız oluyorum kasıldığımı düşünüyorum ters hareket yaparsam diye korkuyorum bazen abarttığımı düşünüyorum sizde durum nasıl üfff
Melikemr Lilamor aynen valla canım yaa bende çok korkuyorum ama birşey olmaz öyle dönmekle kasılmakla felan Allah izin verirse tabi 😊
dryyy Aysu2626 maşallh inş benimde duyulur bir nebze de olsa bu msjını okuyunca rahatladım çok sağol canım
Aysu2626 dryyy daha bugun anlattı wala üzülme sen çocuu germe içerde sev konuş inan tutunsunnn o sana sen ona
dryyy Aysu2626 inş canım öyle yapıyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum ama içimde korkuda yok değil herseyin hayırlısı nı diliyorum
eglhnztrk Kızlar yarın ilk kontrolume gidicem 6+2 de. Kalp atışını ne kadarlıkken duydunuz? Duyarım gibi geliyo bana ama 🤭🤗
Burcings eglhnztrk aynı kaderi yasıoz 🙈 bnde yarn 6+2 randevm var.oğlumda 5haftalıkken kese 7haftalkken kalp atısı duymştm.bunda 4haftalkken kese umrm yarnda kalp atısnı duyarm.inşAllah sende duyaesn cnm🤲
Burcings eglhnztrk aynı kaderi yasıoz 🙈 bnde yarn 6+2 randevm var.oğlumda 5haftalıkken kese 7haftalkken kalp atısı duymştm.bunda 4haftalkken kese umrm yarnda kalp atısnı duyarm.inşAllah sende duyaesn cnm🤲
eglhnztrk Burcings ay hatırladım seniii evet satlarımız aynıydı 😃 kaçta randevun? Bende ilk gebeliğimde 6+1 de duydum. Umarım duyarız ikimizde yarın🙏🏻
Hfzrmysa ocakannesi bende doktorun söylemesine göre bugün 6. Haftama girdim ama kayınvalidem ısrarla daha bi aylıktır o diyo 😂😂😂
eglhnztrk Burcings bende canım. 2 hafta sonra tekrar kontrole cagırdı. İnşallah böyle güzel güzel devam eder🙏🏻