Mumsy Tutkukaral benim hic lekelenmem olmamıştı, coraspinden sonra oldu 🥴 valla ne yapacağımı şaşırdım bıraksam mı devam mı etsem zaten pıhtılaşmam da yok.
Tutkukaral Mumsy baktirmismiydin pihtilasmana? Bazi doktorlar onlem alabiliyo benim onceki gebeligimde doktor vermisti asprin ben icmedm pihtilasmam yok diye ama kaybettm keske icseydm belki o bile korurdu ondan snra ogrendmki varmis pihtilasmam
Kayraruzgar Tutkukaral 6 hafta tam ama sesini duyamadım küçük dedi daha sadece gördük kalp atışlarını haftayada duyucaz inş☺☺
Mumsy Tutkukaral yok bakılmadı benimde önlem amaçlı verildi suan ama içip içmeme konusunda kararsızım😔 bugün Dr. A gitmeyi düşünüyorum.
Kayraruzgar Tutkukaral şuan kendimi hamile gibi hissediyorum valla çok heycanlı İnşallah güzel haberlerini bekliyorum😍😘😘
Kayraruzgar Cileginannesi yeni başlıyo bu hafta daha biz de gördük fener gibi yanım sönüyo 😍 ama duyamadık daha haftaya anca dedi doktorum ha bide bn vajinal mua oluyorum☺☺
Mumsy Gmzylmz ah canım benim allah en güzelini bilir içim ezildi sakın üzülme ❤️ Umutsuzluk yok sakın herşey olur yeterki pozitif kal
Gmzylmz Umutsuzluk yokta asıl koyan gelen şey bebekmiş ve ben elime alıp baktım meğersem bebeğimmiş bunu yediremiyorum .