Tutkukaral Merveulku91 ben daha doktora gtmedm canim pazartesi randevum var ama daha gorunmez tabi cok kucuk bakalim.ne zaman cagiricak😍
Tutkukaral Dilara23 Asli1716 zmrtcskn Rdemir Momsss6537 Merveulku91 Burcumis EsraSglm durukrn Anneolmakk mehtap5506 Busra9071 Hazal2906 Kubrakocerr Mavispembis1_ ocakannesi Kizlar instagram grubu kuruyoriz kullanici isimlerinizi yazarsaniz ekliyim sizleride ordan devam edelim. Etiketleyemediklerm gozden kacirdiklarm varsa kullanici isimleriniz yazabilir eklerim 😍🤗
Tutkukaral Recheel kasik agrisi herkeste mutlaka oluyo sanirim o da rahim buyudugunden galiba. Hayirli olsn canim hosgeldn aramiza benim minmak en kucuk 3+5 🙈
Rdemir Kizlar su içemiyorum midem bulanıyor su bile içemiyorum susuz sıkıntı olur diye çok dusunuyorum
EsraSglm Rdemir bende öyle çok zorlanıyorum. Zaten herşeyden bulanıyor su çok önemli olmasına rağmen içemiyorum.
Tutkukaral EsraSglm Rdemir Insallah gecer mide bulantiniz ya cok zor olmali :( doktorunuzdan ilac isteyn bence
Merveulku91 @Rdemi Rdemir aynen 😂🤗 benim ilk gebeliğim boş gebelikti kürtaj ile alındı o yüzden bunda çok tedirginim inşallah bir an önce geçsin zaman hayırlısı ile 🤲🏻 Rdemir
durukrn Tutkukaral valla bende bilmiyodum adetim normalde gecikiyodu hep anlamadim o yüzden belirtiler olunca test yaptım öyle öğrendim 😊 sizin ne kadarlik
Tutkukaral Merveulku91 cok gecmis olsun ama kotu dusunme iyi dusun iyi olsun canim benim arkadasmda yasadi bos gebelik cok zordu onun icin. Benimde 1 kimyasalim var gecen ay