durukrn Tutkukaral valla bende bilmiyodum adetim normalde gecikiyodu hep anlamadim o yüzden belirtiler olunca test yaptım öyle öğrendim 😊 sizin ne kadarlik
Tutkukaral durukrn benim daha 3+5 adetime bile 2 gun var baya erken ogrendim kan pihtilasmasi oldugu icin erkenden test yapmam gerekiyo direk igneye baslatiyolar
Tutkukaral Merveulku91 cok gecmis olsun ama kotu dusunme iyi dusun iyi olsun canim benim arkadasmda yasadi bos gebelik cok zordu onun icin. Benimde 1 kimyasalim var gecen ay
Merveulku91 Tutkukaral amin canım 🤲🏻 İlk olunca çok hevesli oluyormuşsun şimdi bir çok duyguyu kenar bıraktım sadece sağlıklı olsunlarda bir an önce kucağımıza almak nasip olsun
durukrn Tutkukaral Hmm anladim canım hayırlısı ya benimde pek bilgim yok iste daha da yeni öğrendim kan testi yapmadı doktor ultrasonla baktı ama keseyi tam göremedi haftaya tekrar çağırdı
Meryem12 Tutkukaral merhabalar bende yeniyim daha 4+1im erken öğrendim ben daha adet tarihim 28i ben 24ünde öğrendim. Bende de kan pıhtılaşması var hemen iğneye mi başladınız ben hamile değilken bile kan sulandırıcı kullanıyordum hamile kalınca iğneye başlıycam dedi şimdi belirsiz konuşuyor doktor kafam karıştı
DiplomaliEvHanimi Tutkukaral son adet tarihin kaç benimki 19 Mayıs 12 Nisan’da kürtajı oldum da belimde ve göğsümde batma var bugün de biraz başım döndü tansiyonum düştü 🤔 Kürtajdan dolayı erkenden öğrenmek istiyorum varsa
Yesimpolat Kizlar selam son adetim 22nisan bende yeninogrendim doktora gittim baksamda gormicem dedi bakmadi femix omega verdi siz takviye kullaniyormusunuz?
Tutkukaral Yesimpolat kan testi yaptimi canim ? Evet baksa da goremez Ma bi muayene etse iyi olurdu rahim durumuna bakardi en azindan ne zaman cagirdi seni. Ben imom ve folbiol kullaniyorm
Burcumis Yesimpolat benimde son adetim 22 nisan doktor banada bakmak istemedi ultrasonla bthcg yapildi senin kac cikti degerin
Ozqe_tolqa Yesimpolat Canm merhaba benle.aynisin benm son adet tarihimde 22 nisan bende perşembe günü öğrendim ama haftam programa göre 5 hafta görünüyor ama bir hafta geriden geliyorum sanırm ben
Mombus Yesimpolat aaa benimde 22 Nisan son adet tarihim aynı haftayız canım :) ama benim geç döllenme galiba cünkü yumurtlamam 22. Gün oldu. Sağlıkla gelsin insallah tüm bebekler ❤️🙏
Yesimpolat Tutkukaral 1hafta sonra gel dedi kan testi yaptim pozitif alttan bakmak istedi ben istemedim
Tutkukaral Merveulku91 amin canim insallah herkeste bi korku oluyo ama dusuk yasamis ve cok beklemis kisilerde daha cok oluyo yinede kotu dusunme 🙏🏻
Tutkukaral durukrn ilk baslarda gorunmuyo zaten kese canim haftaya bi bakarsin bebiside gorursun😊 ne kadardir istiyodunuz kac yasindasin
Tutkukaral Yesimpolat 1 hafta snra gorunur canim merak etme ilk basta gorunmuyo zaten. Alttan muayeneninde bi sakincasi yok bu arada ama insan cekiniyo ister istemez
Beriii Merhaba bende 6.haftadayım dün doktora gittim, kalp atışlarını da duydum, son bi kaç gündür inanılmaz bir bulantı ve halsizlik yaşıyorum ama zorla da olsa yiyorum, mide boş kalınca daha kötü oluyor. Çubuk kraker yemeye çalışın rahatlatıyor.
Tutkukaral Beriii hayirli olsn canim sen en onemli seyleri yasamissin cok sukur insallah bizde goruruz bebiside kalp atisinida. Rabbim yardimcin olsun bulanti cok zor insallah cok surmeden gecer😔
Beriii Tutkukaral çok sağol canım, inşallah en yakın zamanda sende yaşıycaksın bu güzellikleri ve tüm yeni hamişler ☺️
Tutkukaral Yesimpolat 25 bende ayni sayiliriz 😊 biraz gec kaldik gbi hissediyorm daha genc anne olmak isterdm 22 23 falan🙈🤣