Tutkukaral Burcumis hosgeldin hayirli olsun canim. Bende 3+5 im bende pazartesi gdicem hcg yaptirmaya idrar testiyle takip ediyorm
Momsss6537 Tutkukaral bende başlarda böyle diyordum ama demez olaymışım gerçekten arıyosun midenin bulanmadığı günleri😭
Busra9071 Tutkukaral adet tarihine göre 5+3 gözüküyorum tam olarak kaç haftalığımm Bilmiyorum canım 😆
Tutkukaral Kizlar sizinde vucudunuz ates gbi sicakmi ya. Sanki hasta olcakmisim gbi boyle yaniyorm atesim var zaten havada sicak😂
Nursemom2 Tutkukaral özellikle gece uyurken çok sıcak basıyor , normalde sıkı sıkı yorgana sarılırdım
Merveulku91 Merhaba bende yeni hamiş kalanlardanım 😍 son adetim 10 Nisa’n kesemizde göründü çok şükür sıra kalp atışında 🤲🏻🤲🏻
Tutkukaral Merveulku91 yaa canim hayirli.olsun cok heyecanli bekleyisler bunlar ya 😍 benimde 29 nisan sat
EsraSglm Merhaba bizde henüz 7 haftalığız. 😊Aşırı mide yanması ve mide bulantısı oluyor bende. Çok zorlanıyorum. Allah tüm Hamişlerin yardımcısı olsun. 😊
Tutkukaral EsraSglm hayirli olsun canim masallah😍 benim daha baslamadi bisey ama hamilelik zor olsun herseue deger bence onun mis kokusuna 😍
EsraSglm Rdemir ben öok istedim fakat doktorum uygun görmedi. Kan şekerin düşer bayılırsın dedi. Ayrıca günde tüketmem gereken su miktarını da tüketemeyeceğim için izin vermedi.
Merveulku91 @Rdemi Rdemir aynen 😂🤗 benim ilk gebeliğim boş gebelikti kürtaj ile alındı o yüzden bunda çok tedirginim inşallah bir an önce geçsin zaman hayırlısı ile 🤲🏻 Rdemir
hllaltas25 Rdemir ben hamileliğimi bilmiyorken bir hafta kadar tuttum etkilemedi beni ama şu an tutmuyorum önerilmiyormuş ilk üç ay
Tutkukaral Merveulku91 ben daha doktora gtmedm canim pazartesi randevum var ama daha gorunmez tabi cok kucuk bakalim.ne zaman cagiricak😍
Recheel Merhaba hamişler ❤️ Bende 6. Haftamdayım kese göründü haftaya sırada kalp atışlarını dinlemek var inşallah 🙏 mide bulantım 10 üzerinden 4 ama kasık ağrım var malesef 😓
Tutkukaral Recheel kasik agrisi herkeste mutlaka oluyo sanirim o da rahim buyudugunden galiba. Hayirli olsn canim hosgeldn aramiza benim minmak en kucuk 3+5 🙈