BirsenT Zorunlu sezeryan olacağım ve çok korkuyorum şimdiden paniklemiş durumdayım Cuma gününün yaklaşması bile içimi ürpertiyor ne yapacağımı şaştım kaldım sezeryanı güzel geçen anneler var mı acaba ? Demoralize olmuş çökmüş bulunmaktayım 😰😥
Eceiz BirsenT bende 31 mayısta sezaryan olucam cnm seninle aynı psikolojideyim şuan.narkozmu alıcaksın,beldenmi uyuşucaksın bellimi
Depresif_polyanna BirsenT duanın gücüne inancın varsa devamlı Ya vekil çek içinden. Faydasini goreceksin 😉
Snmm41 BirsenT BirsenT ilk önce doktor kontrol ediyor eliyle hissediyor musun diye merak etme ikinci defa sezeryan olcam ben bile korkuyorum ama bebeğini göreceksin
Salmanc BirsenT duygularım karma karışık heyecanlı ama korkulu da duygusal ama sevinçli de bilemiyorım midem bulanıyor düşününce
Mervenur48 Benimde 1 haziran.bazen oluyo 1 hafta uzun gibi geliyo bazen bi panik basliyo.mesela şuan gayet rahatim aylar var sanki 🤪psikolojim bozuldu cocukcağizimin ismide tam belli değil.
Mommy006 BirsenT tansiyonun kaçlarda peki? bende de yükseklik var :( takipteyim ben de her an erken doğum olabilirmiş...
Eceiz BirsenT bende korkuyorum ilk doğumum ve neler olucağı bilmiyorum.Ama bebeğime kavuşucam anı düşünmeye çalışıyorum devamlı onu sağlıkla dünyaya getirdiğimi hayal edince korkularım azalıyor biraz cnm sende öyle düşün👼Herşey güzel olucak onları görünce tüm acılarımızı unutucaz🥰
Nalkan BirsenT BirsenT cnm bem 2 ay önce sezaryen doğum yaptım genel anesteziydi benimki spinalde ilk etapta Ağrı çekmezsin endişe etme bence sakin ol cnm benm