Merhabalar, 37. haftaya kadar şişmeyen ayaklarım iki haftadır giderek tombişleşmeye başladı tuzu az tüketmek ve yatmak dışında daha ne yapabilirim bilemiyorum suyu da artırdım ama etim çekiliyo şişmekten😐 var mı benim gibi magdur anneler 😌

selocan7 açıkcası ben hiç tuz kullanan biri değilim salataya bile tuz atmam hamile değilkende kullanmazdım ama ayaklarım 32 den beri davul gibi ayakkabılarım olmuyor parmak arası terlik giyiyorum mecbur yapıyla alakalı sanrıkm

selocan7 ben 28 haftalığım ekmek gibi ayaklarla geziyorum. Ayakkabılar olmuyor. Doktor tuzu kes dedi, bol su iç dedi ama nafile. Durum vahim.

selocan7 topuk sancısı da oluyor mu bende şişmeyle beraber topuklarımın üzerine basamıyorum çok acıyor acaba ödem dolayısıyla mı yoksa başka bi neden mi var ki üç gündür yatmaktan başka bişey yapmıyorum hala geçmedi

Akays O topuk agrisi bir,mide yanmasi iki 😒 Mahvoldum bu iki seyden 2 aydir.

selocan7 ben 37 deyim cok sis ayaklarim pita ekmekleri varya onlar gibi geziyom sislik olarak 😁😀

selocan7 maalesef ben de aynı durumdayım. Ayaklarım ve bileklerim fena şişiyor. Sanki vücudumu taşıyamıyor gibi 😒

Canım ben De 33 haftadayım 29dan beri el ve ayaklarım şiş bir numara büyük terlik giyiyorum ona bile sığamıyorum tuzlu suya ayakları kıymak iyi geliyor biz Deniz kenarında oturuyoruz akşamları denizde yürüyorum o iyi geliyor bana tuzu da tamamen kestim hazır gıda tükettiğimde de şişiyordum onu da bıraktım kendinden tuzlu olan peynir gibi şeyler de tüketme ayakları yüksekte tutmalısın soğuk suya tutabilirsin bi de

selocan7 32. Haftadayım 29. Haftamda başladı ayaklarım adeta başkasının ayağı gibi. Ellerime gelecek olursa bir şey diyemiyorum bile 🙄 bu arada bol sıvı tüketimi sıfır tuz ile bu haldeyim. Daha napabilirim çok merak ediyorum. Ama gün içerisinde ayaklarınızı dinlendirmeye bakın ayağınızın altında yastık olsun. İş yapsanız bile 1 saat ayakta 1 saat uzanma başka çözümü yok sanırım 😞

selocan7 bennnnn 😫😫 somun ekmek gibi oldu ayaklarım bastıkça acıyor

Esracgr nasıl geçecek anlamadım ayaklarımı dikiyorum yatarken yastık koyuyorum altına çok ayakta kalmamaya çalışıyorum ama İnan 3 gündür dayanılmaz bi acı ağrı var

Akays buzlu suya koydum ama nafile vücut su değil kan depoluyormuş her boş bulduğu yerde 🙈 doğumdaki kan kaybı için önceden vücut önlem alıyo rabbimin işi 😊 hiç bi şekilde geçmez yani doğana kadar artık kaldık böyle 😑

Akays Gecmiyo canim ne yaparsan yap nafile.Vucut agir geliyo heralde ayaklara onlarda tasimakta zorlaniyolar napsinlar 😁 Ama sahsen ben cok vahim durumdayim.