selocan7 benimde özellikle ayaktayken sol bacağıma inanılmaz sancı saplanıyor.. Birde göneğimin içinden vajinaya doğru sancı giriyor 37+

selocan7 sonunda değil daha ortalarında davul gibi benimkiler 21.haftada. İşte bütün gün ayaktayım. Tuzla falan alakası yok kullanmıyorum, çok sı içiyorum ama şiş 🤷‍♀️ Yapıcak bi şey bulamadım

selocan7 yatarken ayağının altına yastık koyarak uyu sabahına hiç birşey kalmıyor benim öyle oluyor

Esracgr o zaman bi an önce doğurmak istiyorum ya 😞 Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

selocan7 ayakkabilarim hic olmuyor terlikle geziyorum ekmek gibi oldu ayaklarim😁 pazartesi kısmetse dogurcam 39+2 yim şuan rabbim yardimcimiz olsun

selocan7 bende 30. Haftada şişmeye başladım sadece ayaklarım değil ellerimde şiş ve parmaklarım karıncalanıyor bişey tutamıyorum tuzu sıfıra indirdim ama nafile ara ara ayaklarımı dikiyorum eşime masaj yaptırıyorum ama canım yanıyor yinede biraz faydası oluyor su içemiyorum en fazla 1.5 litreye kadar içebiliyorum pazartesi doktoruma sorucam ama oda farklı birşey söylemeyecektir bol su iç bol bol dinlen tuzu kes 😁

Calimeros aynısı bndede var el ayaklardakı sısmeyı gectım artık ellerımın ve bıleklerımın kemıklerı cok agrıyo sanırım odemden ozellıkle gecelerı ve gunduzlerıde oluyo acayıp uyusuyo karıncalanıyo hıc bırsey tutamıyorum sabahları kalkınca ellerımı kapatamıyırum en az bır bucuk saat cay bıle demleyenıyorum.doktora sordum sınır sıkısması olabılır yada boyun fıtıgı vuruyo dedı bence odemden oldu ama el kemıklerım cok agrıyo

Gzmerdm yok canım fıtık yada sinir sıkışması falan değil sağlık ocağımdaki hemşiremde ödemden dedi sıfır tuz demişti ekmekteki tuz günlük ihtiyacımıza yetiyormuş su ve yürüyüş ödemi azaltıyor ama ben su içemiyorum kusuyorum yürüyüşte yapamıyorum plasenta previa var yorulmamam kasılmamam gerekiyor dopuma kadar böyle gider benim artık muhtemelen zaten 38 de alırlar bebeği son 6 haftam inşallah Allahın izniyle :) sıkıcam artık dişimi napayım

Calimeros senınkı daha zor tabı bende dıkkat edıyorum tuza yuruyus yapıyorum auyu ıvıyorum ama asırı degıl bende sevmem su ıcmeyı.suan 38+5 im bende ıkı gun once kontrolum vardı sunı sancıyada tazıyım dogumu baslatalım dedım ama yok beklıcez dedı.ellerimden hiç biraey tutamıyorum çok agrıyo kemıklerım aglıyorum resmen dayanamıyorum her gun bırazdaha kötü oluyo napıcam bılmıyorum

selocan7 bennnnnn 32haftalığım davul gibi ayaklarım ellerim😞

Gzmerdm senin benden daha az kalmış sabret eabbim hayırla sağlıcakla kucağına kavuştursun inşallah acele etme anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi dayanmaya çalış kendisi gelsin onun içinde senin içinde en iyisi bu