Elanur456 Tugceleventsoy Tugceleventsoy Rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin asilamami yoksa iğne tedavisiyle mi gebe kaldiniz
Bgun Elanur456 her ay düzenli olarak değil canım bazıları kist oluyordu bazıları olgunlaşıyordu ama denk gelmiyordu. Dengesizdi ilaç büyümesini ve çatlamasını sağladı ama yine normal zamanında değil biz hesap yapıp denk getirdik eşimle
Kivilipastaa Elanur456 tedavisiz hamile kaldım evlendikten 6 ay sonra🌸 bende bitkisel bi ot kullanmıştım eşim aktardan almış yoğurtla yemiştim 3 4 kez o ay hamile olduğumu ögrendim 😊 şuan 3 aylıgız kistleri eritebiliyo bitkisel ilaçlar
Kbr22 Elanur456 canım bende de pko cikti 11 ay ilaç kullandım tam 1 seneyi doldurduğunda gel tedavini değiştirelim demisti ki doktorum hamile olduğumu öğrendim 😊 bende ilaçsız adet olamıyordum ve oldumda da inanılmaz bi sancı çekiyordum ilaçlardan kaynakliydi sanirim doğumdan sonra olmaz insallah diye düşünüyorum insallah senin de en kisa zamanda bebişin olur 😊
Elanur456 Kbr22 adına çok sevindim canım inşallah doğumdan sonra hiç bir sıkıntın kalmaz adetin sancısız gecer
Kivilipastaa Elanur456 içinde yaklaşık 5 6 karışım vardı hayıt otunu hatırlıyorum şuan sadece kokusu ve görüntüsü kekigin çekilmiş hali gibiydi çayı yapılıyomuş ama ben yogurtla yedim 3 4 kez işe yaramış kistlerime
zeykob Ben de 3 aylık evliyken hamile kaldım. Doğum kontrol hapı kullanıyordum, bıraktığım ay kalmışım. Bi doktor tedavisiz çocuğun olmaz demişti :) Bi kaç güne kucağımıza alıcaz inşallah.
Aliyee2 Elanur456 Merhaba oncelikle moralini yuksek tutmani onericegim sana. Bende pcoluyum ve adet duzensizligim vardi baya bi kendi halime biraktim ama olmadi daha sonra ilac ve igne kullandim senin gibi tedaviye guzel yanit verdim ama olmadi en son dedimki yeter gitmiycem bu ay cunku cok stres oldum ve ben o ay hamile kaldim:) cunku artik yumurtalarim duzenli calisiyodu ve streste gitmisti. Yeterki moralini yuksek tut ve bende hamile kaldigimda 1.5 yila yakin evliydim en buyuk korkum senelerce beklmekti. Uzun oldu k.bakma hakkinda hayirlisi olsun insallah
Cgdmk123 Elanur456 Merhaba bende 8 yıldır pco hastasıyım ve göğsümde fibroadenom olduğu için doğum kontrol hapıyla da adetim düzenlenemiyordu maalesef ve 8 yıldır kendi halinde 50 güne varan bir aksama oluyordu. Evlendikten sonra bebek istediğim için yumurta takibi yapmaya başladık ama maalesef sol yumurtalığım tembeldi ve sadece sağdan yumurtlayabiliyordum oda 2-3 ayda bir ve onlarında bazıları aşırı geliştiği için bir sonraki adetle beraber atılmak üzere kistleşiyordu🤦🏻♀️ Tesadüf mü bilmiyorum doktorum yumurtalarımı geliştirici bir takviye ve vitamin verdi ve kullandığım ay hamile kaldım hemde sadece adet sonrası 1.5 haftada 3 ilişki olmasına rağmen ☺️ (O dönem ağır bir boğaz enfeksiyonu geçirdiğim için gün aşırı olmadı maalesef) diyeceğim o ki akışına bırakın sadece yumurta takibi yapın ve günleri değerlendirin☺️
Leylaacl Elanur456 ovulasyon testi deneyin mucize elbet bir gün gerceklesiyor insallah tutar bebeginiz
Zehralismail Leylaacl ben de dr uma sordum ovulasyon testiyle takip ediyim diye ama pkolularda malesef doğru sonuç vermiyor dedi. Ve ilişkide bu tarz şartlanmalar ne yazık ki hamile kalmayı aksine zorlaştırıyor. Hele de uzun zaman hamile kalamadıysan. .
Tugceleventsoy Esrayusuf canım benim kızlığımdan beri adet düzensizliğim var tabi evlendikten sonra bu düzensizlik çocuk yapmakta problem oldu doktora gittim pko hormon bozukluğu dedi İlk seferde edetimin 5.günü başlamak kaydıyla klomen kullandım 5 gün yumurtalıklarım büyüme gösterdi fakat çatlamadı arkasından çatlatma iğnesi yapıldı ve ilişki önerdi fakat tutmadı hamile kalamadım tek artısı 3 aydan 3 aya olan adetim klomen hap sayesinde 26günden 26güne indi☺️Bir sonraki adetimde hapı değiştirdik femara kullandım yumurtalıklarım çok güzel büyüdü hemde hepsi birden gene çatlatma iğnesi oldum ve sonrasında mutlu son 3 hafta sonra kanda testimde hamile olduğumu öğrendim bu anlattım süreç 3 buçuk 4 ay sürdü ☺️
Elanur456 Esrayusuf klomen femara klomene cevap vermedi yumurtalarim femarayla bir yumurta büyüyordu ama hep aksilik çıktı yumurtlama gunleirmi degerlendiremedim en son iğne tedavisi gördüm 3 yumurtam gelişti çatlatma iğnesi vuruldum ve gebelik oluşmadı adet olunca doktorum muayene olmaya gel demişti muayeneye gittim ve adetliyken 5 yumurtam daha geliştiğini söyledi ve yine olmadı o günden sonra dahada gitmedim yaklaşık iki aydır ara verdim
BirVeraAnnesi35 Elanur456 bende adet düzensizliği vardı canm 3 ay buyunca hastalanmayınca doktora gittim önce çocuk düşünmediğimiz için doğum kontrol hapı kullandım sonra bıraktım yine gittim doktora cocuk istiyoruz diye yine düzensizliğim başlamıştı klomen verdi banada senin gibi 3 ay verdi hamile kalamazsan gel dedi ama ilk kullanımda hamile kaldım 4 aylık olduk 😊
Zmrtbdk Elanur456 ya ben varım ama ben de aşılama ve tüp bebekle hamile kaldım(ayrı ayrı toplam 2 kez).Benim de yumurtalıklarım tedaviye çok güzel cevap verdi ki pko lular zaten genelde böyledir ama gel gör ki dışardan müdahale edilmedikçe hiç ne adet görüyordum ne bir şey.1 yıl ilaç kullanmayayım 1 yıl boyunca adet görmem yani öyle inatçı.Ama en basit yumurtlama ilacı verirler bir sürü yumurtam gelişirdi.Adet olmayınca da kendiliğinden gebe kalmak mümkün değil haliyle.Neyse ama tedavide çok şanslıyız o veya bu şekilde hamile kalırsınız başka bir şey olmasın.İnfertilite doktorları pko yu sever genelde hatta 😅