Secda Niluferrmeric7 yok yok bırakmam kaset ve çubuklara birlikte yapıyorum zaten kaçırmamak için ugrasiyorum
Secda clmmmmm dogrudur benimde işte böyle kafam karıştı ya zaten en iyisi degerlendirmek yarinkiyle cikar ortaya zaten
Niluferrmeric7 clmmmmm sadece saatti 1400 yerine 16oo yazicaktim onuda yanlislikla yazdim yanlis bilgi dediginiz bu mu ben sadece arkadasa yardimci olmaya calismistim kusura bakmayin
clmmmmm Niluferrmeric7 yok canm asık sen k.bakma dedim☺herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyo burda herkesin derdi aynı düzeltmiş oldum diyelim kırmayalım birbirimizi😊
Secda Niluferrmeric7 clmmmmm https://hizliresim.com/vad1g4 Buda diğer test çubuklara ne oldu şimdi peki
Tugce1803 Secda evet bugün yumurtlama var gibi yarında yap eğer silikleşirse çatlama olmuş demektir bugün dahil 4 günü değerlendir belimin altına yastık koy 20 dk kalkma 2 saat duş alma ilişkiye girmeden önce besmele çek hayırlısıyla olur🌸
Secda Niluferrmeric7 şimdi çıktı gördüm kıpkırmızı olmuş inşallah bakalım benimkinde öyle olur çok heyecanliyim