Bahar02 Merveftma Evet canım tok karına gidiyorsun benim kızım o kadar çok hareketliydi ki yarım saat sürdü 😃
Bahar02 FindiksMom Yok valla direk muayene oldum doktor istedi bende anlam veremedim o yüzden post açtım 🤷🏻♀️
emel16 Bahar02 dün girdim bende ilk kez 36+3 de. Bi sonraki kontrolüm de 38 de muhtemelen o günde bağlar
emel16 Bahar02 bildiğim kadarıyla herkesin farklı oluyor 20 küsürlü haftalarda girenleri de okumuştum burda doktor duruma göre karar veriyor galiba
Kbra42 Bahar02 ilk 32 haftalıkken girdim yarın 34+6 olacağım sanırım yine nst ye baglanacagim çünkü bundan sonra her geldiğinde nst ye gireceksin demisti
Kbra42 Bebeğim biraz iri bacagimda ve kasigimda batmalar vardı bunlardan dolayı da erken girmiş olabilirm
Eed7 Bahar02 40 hafta içindeyim hiç nst ye girmedim 😂😂😂 merakımdan gidip kendim giricem doktorm gerek duymadı heralde bende de sancı vs olmadığı için girmedim valla yaaa 😂😂
estbt ilk 34+0 da girdim sonra dün 36+0 da girdim. bundan sonraki her kontrolde gircekmişiz bi sonraki kontrol 37+0de 15-20 dk sürüyor kalp atışını dinliyoruz güzel oluyo. sancı da çıkmadı bende
Alarasel estbt klp atışı ultrasondada duyuluyo aslnda 🤔. Ama sancı yada kasılma varmı ona bkılıyo demi
Bahar02 Alarasel Valla bilmiyorum Canım normalde ben hiç sırt üstü yatmam öylece yarım saat kadar durunca garip oldum bide kızım çok hareketliydi benim aralıksız tekmeliyordu annesini 😃
estbt Alarasel aynen aynen sizde sancı var mı yok mı ona da bakılıyor. ayrıca bebeğin kalp atış hızına ve hareketlerine bakılıyor. ben 20 dk boyunca dinlemek güzel oluyo demek istemiştim ultrasonda bi kaç saniyelik dinletiyo ya dr.