Bahar02 Kızlar nstye ne zaman girdiniz ilk olarak ? Salı günü kontrolümüz vardı 31 hafta 4 günlüktük nstye girdik sizce de erken değil mi 🤔
Trkmn Bahar02 ben 34üncü haftama girmeye başladım her hafta giriyorum 37. haftamdayım bazı doktorlar erken isteyebiliyor ama genelde 34 35. Haftalardan sonra diye biliyorum
GozdeCemre Bahar02 gerçekten 😀özele gidiyorum devlette ne zaman bağlıyorlar bilmiyorum ama yarın kontrolüm var 35+2 olacağım yarın girerim galiba artık😂
polyanne Bahar02 canım ben 27 haftalığım doktorum 3 hafta sonra çağırdı ve nst ye gireceğimi söyledi devlete gidiyorum bizim burda 30. haftadan itibaren başlıyorlar nstye
FindiksMom Bahar02 35+4 üm haftaya randevum var o zaman nst ye bağlicanı söyledi sizin cidden erkenmiş sancım var mı dediniz ki
Bahar02 FindiksMom Yok valla direk muayene oldum doktor istedi bende anlam veremedim o yüzden post açtım 🤷🏻♀️
Merveftma Bende yarin nst ye giricem. Girenler ne kadar sürüyor acaba nst? Bi de karından bakılıyor dimi?
Bahar02 Merveftma Evet canım tok karına gidiyorsun benim kızım o kadar çok hareketliydi ki yarım saat sürdü 😃