GulsahMulayim bebekteyaparimkariyerde hahaha iyi hadi Doğuma kadar sürmemiş senin 🥰 doğrudur canım ya ama güzel çok güzel hemde, seninle birlikte ağlayıp seninle birlikte gülmesi. 🤗 empati yapıp sinirini stresini birlikte paylaşım yapıyorsunuz 😍 Rabbim Bozmasın, Bian Önce Geçme Darısı da Başıma inşAllah 🙏💙
bebekteyaparimkariyerde GulsahMulayim diyorum ya Bi yandan komikti bi yandan kötü bunun durduk yere sinirlenmeleride var ☺️.bazen ne yapacağımı şaşırıyordum.korkuyodunda doktor kontrolünde doktora karnını açıcak diye.neyseki sonra onun bi baba olduğunu hatırlattımda işiyle ilgilenmeye başladı Allahtan.ama baya bi süre çok Yorgun’um uykum var midem bulanıyo modundaydı.evde karşılıklı yatıyorduk sürekli 😂
Guulseeen GulsahMulayim pekı kocası lohusa pskolojısıne gıren var mı ? Eşim benle bırlıkte lohusalığa girdi 6. Aya girecez hala cıkamadı 😂
GulsahMulayim Guulseeen hahaah , sen çıkarsın o çıkamaz daha 😂 lohusa psikolojisi de var diye biliyorum canım ben. Babanın bebeğe alışma süresi, kabullenme süresi, kendisine verilen ilginin artık bebeğe verilmesi falan 😂 zor çok zor 🙈😂
GulsahMulayim PrenssAnnesiiii Allah’ım Allah’ım 😂 işin zor desene. Haydi bakalım sen mi nazını çekecen o mu çekecek :) yandın vallahi ama eğlenmene bak canım espriye vur dalga geç Gül eğlen keyfine bak. Güsel anılar bırakın geride 🙏🥰😘
GulsahMulayim zeynokrktk ahh ahh 😂 iyi ki erkekler Hamile kalmıyor ya. Kalmadan böyle ise ben kocamı Hamile hayali bile edemiyorum hahaha 😂 kapris, trip, alınganlık. Güsel çok komik de, ağrılı zaman de işkence gibi 😂🤗
GulsahMulayim Mirac_bbk Benimde benimde öyle 😂 bazen dalga geçiyorum alınıyor trip yapıyor. Doğurana kadar çekecez artık canım. Makaraya vurup gülüp çocuklarımıza anlatıp anı bırakacağız 🥰🙏
GulsahMulayim berguzar1987 evet canım öyleymiş, duydum bir kaç kişiden daha okudum. Güzel bir duygu ama 🥰🤪💙
Srnkrbrn GulsahMulayim ayy tüm bunlara ek hasta oluyorum sen bide beni görler doktora dert anlatmalar benden fazla daha neler neler sayesinde bi yerim agrıyo diyemiyorum eksik olmasınlar😂😂😂😂
Srnkrbrn GulsahMulayim vallahi yaa aylık kontrl de bile ben unutuyorum bana olanları bi ay boyu takkr takır sayıyo doktora 😂😂😂
GulsahMulayim Ssraa Ciddi mi yaaa 😂 decavit falan kullanıyorsan yada kan ilacı, veriver bi tane hevesini alsın. Zararı olmaz onların 😂 gönlü olsun 🤪
GulsahMulayim Semooshh hahah 😂😂 Bebiş gelince Eşin de pabuç dama ama, bunu bilmiyor taht bebişin olacak 😂🙏
GulsahMulayim Mervednr hahaah 😂😂 çok güzel yaa/ Ağzınızın tadı bozulmasın hiç emi 🙏 gözüne de çok Tatlı görünüyordur öyle yapınca 🤣
Mervednr GulsahMulayim yaa bazen anlam veremiyorum 😀 dalga mı geçiyor acaba diyorum ama ciddi yani 😀 naz yapıyor bana
GulsahMulayim Smyrna35 Hahahah 😂 ayy Allahım sesli güldüüm vallahi 😆 tam tersine dönmüş sizde işler, Allah da sizi güldürsün 🙏🥰😂
GulsahMulayim Sadiyy35 Hahahah 😂😂 değişik yaa, içgüdüsel sanırım bilemiyorum, çok eğlenceli ya. Doğurana kadar birlikte hamilelik geçirecez kocalarla 🙈😂😂
GulsahMulayim Esra7261 yok kız vallahi gerçek 😂 oku postta ki yorumları baştan aşağı, üstelik tek ben değilmişim çok mutluyum yanlız olmadığım İçin 😂 aşağı yukarı herkeste böyleymiş, birtek bende var eşimin psikolojisi bozuldu diye korkmuştum valla 😂
GulsahMulayim Tugcehar87 sahi demeyi unuttum, iki yastık da eşine çıkart bari sen. 😂 sana zorluk olmasın, Bunlar senin, bunlar Benim de 😂
Tugcehar87 GulsahMulayim anam bizim yatak 2 ye 2.20 adam ona sığamıyor onada yastık verirsem bana yatacak yer kalmaz 😂😂😂
GulsahMulayim Bebekiimm123 hiç olmadığım kadar ciddiyim hemde/ yazabildiklerim onlar, daha yazamadıklarımı bilsen. Çok uzun olacak diye en basitleri örnek gösterdim ben yine 😂😂
Bebekiimm123 GulsahMulayim ahahaaaaa 😂 demek ki erkeklerde hamilelik psikolojisine giriyormuş gerçekten