GulsahMulayim Guulseeen hahaah , sen çıkarsın o çıkamaz daha 😂 lohusa psikolojisi de var diye biliyorum canım ben. Babanın bebeğe alışma süresi, kabullenme süresi, kendisine verilen ilginin artık bebeğe verilmesi falan 😂 zor çok zor 🙈😂
Srnkrbrn GulsahMulayim vallahi yaa aylık kontrl de bile ben unutuyorum bana olanları bi ay boyu takkr takır sayıyo doktora 😂😂😂
GulsahMulayim Srnkrbrn hahaha 😂 ne güzel işte ilgili eş sanaa, tedirgin oluyordur o sana yada bebeğe bi zarar gelmesin diye ondan 😂 benimki de öyle neden acaba demeye gelmiyor hemen soruyu telefona kaydedip randevu da soruyor 😂
Bebekiimm123 GulsahMulayim ahahaaaaa 😂 demek ki erkeklerde hamilelik psikolojisine giriyormuş gerçekten
GulsahMulayim Esra7261 hahaha 😂 olması güzel komik şeyler çıkıyor ortaya. Eğlenceli hale geliyor hamilelik. Ama kimi zaman da çok can sıkıcı hale gelebiliyor 😂 sıkıyor, bunaltıyor falan.
Tugcehar87 GulsahMulayim anam bizim yatak 2 ye 2.20 adam ona sığamıyor onada yastık verirsem bana yatacak yer kalmaz 😂😂😂
GulsahMulayim Rabia2019 Hahahah 😂 aramıza hoşgeldin tatlım 😘 bir hamile de senin başında varmış desene 🙈😂
Srfn11 GulsahMulayim ay bnmkide ilk zmnlr of oram agrio buram agrio of cok kotuyum midem bulanio diodu hdjsjsjsjsjsj cok komik deillermi🤣🤣🤣
GulsahMulayim Srfn11 Hahahah 😂 ya acayip komikler hemde 😂 hele dalga geçtiğimdeki yüz ifadesi daha da komik 😂😍