Mervednr GulsahMulayim yaa kendi kocamı okudum resmen 😂😂 kilosuna dikkat eden göbek yaptı resmen, tatlı sevmez meyve sevmezdi akşamları ne yesek diye dolabın önünde geziniyor 😀😀 geçende başım dönüyor diyo 😀 bak göbeğim yatağa değiyo falan çok eğleniyorum
GulsahMulayim Mervednr hahaah 😂😂 çok güzel yaa/ Ağzınızın tadı bozulmasın hiç emi 🙏 gözüne de çok Tatlı görünüyordur öyle yapınca 🤣
Smyrna35 Tam olarak kocam için açılmış bi post 😂😂 hamileligimin başlarında adam çilek aşermişti 3 hafta boyunca pazar, manav gezip ona çilek aramıştık 😂😂😂
GulsahMulayim Smyrna35 Hahahah 😂 ayy Allahım sesli güldüüm vallahi 😆 tam tersine dönmüş sizde işler, Allah da sizi güldürsün 🙏🥰😂
GulsahMulayim Sadiyy35 Hahahah 😂😂 değişik yaa, içgüdüsel sanırım bilemiyorum, çok eğlenceli ya. Doğurana kadar birlikte hamilelik geçirecez kocalarla 🙈😂😂
GulsahMulayim Esra7261 yok kız vallahi gerçek 😂 oku postta ki yorumları baştan aşağı, üstelik tek ben değilmişim çok mutluyum yanlız olmadığım İçin 😂 aşağı yukarı herkeste böyleymiş, birtek bende var eşimin psikolojisi bozuldu diye korkmuştum valla 😂
Tugcehar87 GulsahMulayim benimkinin de benden daha çok her yeri ağrıyor ve yatakta benim yastıklarımın üstüne yatıyor
GulsahMulayim Tugcehar87 sahi demeyi unuttum, iki yastık da eşine çıkart bari sen. 😂 sana zorluk olmasın, Bunlar senin, bunlar Benim de 😂
Pnrarvn GulsahMulayim aynısı bendede var kilo kontrolü istiyor doktor beyefendi yanımda gelio sürekli canım onu istedi bunu istedi diye geziyor 🤣 benden çok uyuyor halsizim diyor 🤣 kiloyu benm iki katım aldı zaten
GulsahMulayim Ceyer Hahahah 😂 ya acayipsiniz, çok iyi fikirmiş bil bakalım kimdennn çıktın yavrum sen falan diye 😂 hatıra kalır
Ssraa GulsahMulayim ay vallahi ya kaçıncı söyleyişi. Daha bugün de söyledi içsem ne olur diye. Neden diyorum bilmem içeyim diyor😂😂😁
GulsahMulayim MAGnrhn hahaha 😂 yaklaşım çok mantıklıymış, helal olsun valla. Sende bebek var onda Yok adam haklı tabi 😂 maşaAllah 🥰
GulsahMulayim Ssraa Ciddi mi yaaa 😂 decavit falan kullanıyorsan yada kan ilacı, veriver bi tane hevesini alsın. Zararı olmaz onların 😂 gönlü olsun 🤪
GulsahMulayim Ebrulin evet çok değişik birseymiş yaa. Allah tek kadına yüklemiyor demek ki, erkekler de anlasın diye sanırım. 😂 annelik çocuk Rahime düşünce başlıyor diyorlar ama babalık da öyle birsey herhalde/ inşAllah doğurunca geçer 🙏 yoksa böyle hiç çekilmiyorr yaaa nazları 🤗😆
GulsahMulayim Bebekiimm123 hiç olmadığım kadar ciddiyim hemde/ yazabildiklerim onlar, daha yazamadıklarımı bilsen. Çok uzun olacak diye en basitleri örnek gösterdim ben yine 😂😂
GulsahMulayim zeynepalmila hahaha 😂 evet evet kesinlikle katılıyorum sana. İlk başlarda çok komik oluyor, çok eğleniliyor da cidden canı acıdı mı insanın sinirleri iyice zıplıyor 😂