GulsahMulayim PrenssAnnesiiii Allah’ım Allah’ım 😂 işin zor desene. Haydi bakalım sen mi nazını çekecen o mu çekecek :) yandın vallahi ama eğlenmene bak canım espriye vur dalga geç Gül eğlen keyfine bak. Güsel anılar bırakın geride 🙏🥰😘
GulsahMulayim Mirac_bbk Benimde benimde öyle 😂 bazen dalga geçiyorum alınıyor trip yapıyor. Doğurana kadar çekecez artık canım. Makaraya vurup gülüp çocuklarımıza anlatıp anı bırakacağız 🥰🙏
berguzar1987 GulsahMulayim erkeklerde hamilelik sendromu oluyormuş okumuştum araştırın gerçek bir durum
GulsahMulayim berguzar1987 evet canım öyleymiş, duydum bir kaç kişiden daha okudum. Güzel bir duygu ama 🥰🤪💙
Erenbatununannesi GulsahMulayim çok güldüm ya ☺️☺️ benim eşimde sürekli Bi şeyler istiyordu canı ve ben hiç aşermrdim. Kendi de diyordu sen mi hamilesin ben mi diye 😅😅
GulsahMulayim Erenbatununannesi eşin de farkında desene olayın 😂 içinden geliyor demek ki hahaha 😂 kıyamıyorum böyle olunca da, ama çok da eğlenceli 😂 hele kendi kendilerine itiraf etmeleri olayı daha da güzelleştiriyo komik oluyor 😂
Benimisteo GulsahMulayim Hahahahha yemin ederim sesli guldum😂😂😂 Cok komik ya😂😂😂 Benim esim hamile degilde oruc piskolojisine girmis Sigara 🚬 yuzunden. hamileden beter ayni odada bile kalmiyorum onu gorunce yolumu degistiriyorum olabildigince az konusuyorum. Aksama melek gibi oluyor nur iniyor yuzune😂😂
GulsahMulayim Busraerrr hamilelik psikolojisi demek ki 😂 yaa ilgi bize lazım bize, onlar bizden de hamile 😍🤪
GulsahMulayim Pink50 canım benim yaa 🥰 hep üzüntü hep tartışma hep stresli şeyler konuşuyoruz. Birazcık kafa dağıtalım dedim güsel oldu baksana, eğlendik komik anlar paylaşıyoruz 😂
GulsahMulayim Hzlhakko hahaha 😂😂 naz yapıyor babanız desene sen. Doğurana kadar bakalım onlar mı bizi idare edecekkk biz mi onları çok merak ediyorum 🤪 eğlenmene bak sende napacan artık başa gelen çekilir 😂
GulsahMulayim Semooshh hahaha 😂 savunma da hazır hemen desene sen :) hadi bakalım bir bebek beklerken iki tane oldu de sen ona 😂 hormonlar adamları da etkiliyor ya. 🤪🙈
GulsahMulayim Semooshh hahah 😂😂 Bebiş gelince Eşin de pabuç dama ama, bunu bilmiyor taht bebişin olacak 😂🙏