Ardayusuf AnlatmayaGerekYok Rabbim saglikli uzun omurler nasip etsin bebisine sana babasina ailesine bagislasin gule gule buyutun yavrunuzu 🤲sağlikla sağsağlim darisida bizlere olsun yavrumuza kavusalim 🤲🤲😍
Eyll_kuzu AnlatmayaGerekYok neden ağlıyorum anlamdım doğumum yaklaştıkça bu tür yorumları olurken kızımda tekmeliyor içerden az kaldı anne geliyorum dercesine 🐣😢 rabbim ağız tadıyla büyütsün inşallah doktorların bahsettiği gibi kötü birleri yoktur
AnlatmayaGerekYok Eyll_kuzu bende öyleydim canım hep hormonlardan işte bebeğini sağsalim al kucağına bu yaşadığın her şey geçiyor inan
Eyll_kuzu AnlatmayaGerekYok neden ağlıyorum anlamdım doğumum yaklaştıkça bu tür yorumları olurken kızımda tekmeliyor içerden az kaldı anne geliyorum dercesine 🐣😢 rabbim ağız tadıyla büyütsün inşallah doktorların bahsettiği gibi kötü birşeyi yoktur
Yasemincifci AnlatmayaGerekYok binkere maşallah ne güzel bir hikaye olmuş❤️ Tüm zorluklara rağmen sağlıklıca miniğine kavuşmuşsun gözün aydın
Oglumabioluyor60 AnlatmayaGerekYok gozun aydın. Olsun cnm evet. Ah bu testler insanı perişan edıyor☺️
Bebekiimm123 AnlatmayaGerekYok canım seni hatırlıyorum 😢gözerim dolu dolu okudum nasıl peki sağlıklı mı dedikleri gibi çıkmadı demi
AnlatmayaGerekYok Bebekiimm123 yok canım çok şükür ne kalbinde bir sorun ne de böbreğinde ne de genetik bir şey çok şükür sağlıklıyız
Bebekiimm123 AnlatmayaGerekYok canım seni hatırlıyorum 😢gözerim dolu dolu okudum nasıl peki sağlıklı mı dedikleri gibi çıkmadı demi
gulsahdiler AnlatmayaGerekYok gerçekten okurken ağlattı yazdıklarınız rabbim güzel yavrunuzu size bağışlasın acısını göstermesin darısı da biz annelere insallah sağ sağlim kucağımıza alırız 🙏🥰