Prensesannesiii gulcins ayy masallah spaya ya suna bak 😂 hep 1 dktr mu kz dedi acaba herseyn hayrlsi tabi ama nedense bende erkek hssedyrm
Icimdeki_mutluluk Prensesannesiii bende özele gittim Doktor baktı göremedi zorladı felan erkek dedi ama Benimde icimden hala kiz geçiyor herkezde senin kızın olcak diyor
Elifff Prensesannesiii ya ekşi de tatlı da tuzlu da acı da yitiyorum yiyeceklerden bile çıkamıyorum yola 🙁
tazeanneyasemin Elifff canim cin takvimine bakabilirsin . bakmayi bilmiyosan ben senin niyetine bakiyim☺ cunku bazilari yanlis bakip yanlis hesapliyor.
Gulsum94 İkili testte çıkan serbest hcg değeri 50 altında ise erkek üstünde ise kız gibi bir teoride geçiyor bilimsel değil tabi ama tutan çok oluyormuş ne kadar doğru acaba
Kaju Gulsum94 valla benim 136 yuzde 80 kiz dedi bacak arasini gorup. Bende merak ediom kesinmi diye. Biraz garip dr a solesek guler ama😂
Gulsum94 Kaju Benimde 110 daha öğrenemedik cinsiyeti kız olursa benimde inanıcam yani 😄 kızım olacağınıda hissediyorum ama bakalım hayırlısı 🙏🏻
Elifff Gulsum94 hayırlısı ile inşeallah bekleyeceğiz ve göreceğiz tabi meraktan bir şeyler olmasa bana 🤡
Nurarslan Gulsum94 bende simdi sizden gorup merak ettim baktım 11.8 cikmıs yarn ogrenecegim insallh cinsiyeti🌹
AlevMelike Merhaba tam 13 +0 doktorum %95 kız dedi Cok hareketli Bahsettiğiniz ikili test Hcg 45 yazıyor. 16 haftayken detaylı testim var orda kız mı erkek mi diyecekler Cook merak ediyorum 😊
Nurarslan gulcins Oylemi dersin canim.Bu bnm 3.gebeligim 1oglum 1kizim var.Bugünde rüyamda erkek bebek dogurdugumu gordüm🙈🌹