Prensesannesiii 16+2 de dktrumuz kz dedi alsveris icin sizce erkenmi 16 haftadan snra cinsiyet yanilmasi yasayan varmi ?
Mine Prensesannesiii bence detaylı ultrasonu bekleyin genelde değişmiyor ama şanstır 🤗 alışverişe de başlarken çok cinsiyet ayrımı olmayacak şekilde alırsanız zor durumda kalmazsınız 🤗
Gulden Prensesannesiii Bana da kız dedi. Geçen gün mağazalara girdim bişeyler almamak için zor tuttum kendimi insanın içinde tereddüt oluyo ya yanılma olursa diye😊 Sadece birkaç çorap alabildim kıza uygun. Ben de detaylıyı bekleyeceğim en iyisi beklemek. Alışveriş nasılsa yapılır☺
Fdunal Prensesannesiii 20. Haftamda erkek denildi 22. Haftada tekrar ayrıntılı ultrasona girdim kesin kız dedi yanılma olabiliyor 😊
aon9161 Prensesannesiii var canım ben 😄 16da erkek dedi 18de kız çıktı bence beklee alışveriş icin yoksa benim gibi her ay değiştirmekle uğraşırsın 🤦♀️
CansuHakanDabakan Prensesannesiii Organını net gördüyseniz değişmez cnm ya pipi ile alakası yoksa zaten garanti😄☺
Elifff Benim bebeğimin de cinsiyetti belli değil 16+2 oldum meraktan çatlayacam evde öğrenme şansım yok mu acaba
Prensesannesiii Elifff vala canm ben evde bcok sey denedm erkek ckti ama dktr kz dedi beklyrm bakalm hayrlsi olsn insallah 😊
Melek31 Elifff ben ilk suya kan damlatarak öğrenmiştim aklımdaydı parmağımı kestiğim de bir bardak suya damlattim direk dağılmadan dibe cokerse erkek su üstünde yayilirsa kız bende tutmuştu oğlum olacak dibe çökmüştü Buda erkek bebekler kanı pihtilastirdigi için kan dibe çöker yazıyordu nette Burda da bunu yapan bir çok kişi oldu ve hepsinde tutmuştu . Parmağını kestiginde aklında olsun denersin ev hanimiyiz kesmemiz normal çoğu kişi parmağına iğne batirarakta yapmıştı 😅👌💙🙏
Dsa Tgbcglr bu kızlar neden böyle hareketli yahu 😂 Oğlum uslu uslu duruyor gösterdi pipisini kız bir saniye durmadı valla
aon9161 Tgbcglr canjm bazı doktorlar gercekten cok iyi anlıyor ama bazende yanılmalar olabiliyor tabi banada 12de kız gibi sanki dedi sonra 16 da erkek 18dede kız bu kız dedi 🙂
Elifff Prensesannesiii ya ekşi de tatlı da tuzlu da acı da yitiyorum yiyeceklerden bile çıkamıyorum yola 🙁
Seydaeksi Detaylıyı beklerin derim herkeste aynı olcak değil tabi ama benim detaylıya kadar hep farklı söylendi iki ayrı doktora gitmeme rağmen detaylıda net belli oldu😊
Ftmkya Seydaeksi cnm biri kız biri erkek mi dedi doktorlar yoksa hep erkek denip kız mı cıktı banada bi dr kız bi dr erkek dedi 1 hf arayla şimdi kafam karıstı her okuduguma soruyorum
Gulsum94 Benim kayınvalidemde anlatır kaynımda doktor kız demiş doğana kadar Doğumda oğlunuz oldu denilince şok olmuşlar 😄
ozgebuy Gulsum94 canım benimde kafam karışık ya 12 h kız gibi görüyorum dedi ama içim erkek diyor çünkü kızımda yasamadim
Gulsum94 Prensesannesiii aynen tek doktora gidiyormuş birde doktor çok net konuşuyormuş 25 yıl önce tabi biz doktora toplasan 3-4 defa gidiyorduk öyle test falanda yapmıyorduk diyor
gulcins Arkadaşlar ben 16.haftada kız demişti doktor 20.haftada yine kız çünkü çok hareketliydi kordon görünüyordu detaylı ultrasona girdim orda hiç görülmedi okadar hareketliydi ki en son yalan olmasın 22-24 üncü haftalarda erkek olduğu ortaya çıktı.Hamile olduğumdan beri erkek hissediyordum hiçbir zaman doktor kız dediğinde bile inanmamıştım 🙈🙈🙈 netice de hislerim beni yanıltmadı Nur topu gibi bir oğlum oldu...Şimdiki gebeliğimde kız istiyor ve kız hissediyorum ama ilk gebeliğim gibi değil 🙈 istediğim için hissediyor da olabilirim bilmiyorum 🤷♀️
Prensesannesiii gulcins ayy masallah spaya ya suna bak 😂 hep 1 dktr mu kz dedi acaba herseyn hayrlsi tabi ama nedense bende erkek hssedyrm
Saliha1991 gulcins Gülçin arkadaşım, doktor başlarda neye dayanarak kız diyordu, Bebiş göstermediği için, tahminen mi, yoksa bacak arasını boş gördüğü için mi ?
Gulsum94 Ben 13+4 deyim bizimki hiç göstermedi daha siz en iyisi beyazlardan başlayın alışverişe ne olur ne olmaz ☺