Esmanur42 Gulgulhan34 her türlü kremi kullandm ama 34 haftamdan sonra çatlaklarm olmaya başladı 37+5 haftalığım şuan😔
anapanda12 arastirmacianne aklıma estikçe yani en az iki günde bir zaten cildim yumuşak yağlı gece yatmadan yapmak emilimini ve faydasını ikiye katlıyor
Betuls Gulgulhan34 bebe yağı kullandım 28. Haftaya kadar daha sonra kakao yağı ve Hindistan cevizi yağını da kullanmaya başladım bi kaç çizikle atlattım çok şükür
Gulgulhan34 Betuls tatlım kremleri her gün mü sürdün ? Hiç atlamadan. yani akşam yatarken mi sürdün günlük hayatta da sürdün mü ??
Gulgulhan34 arkadaşlar çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. kafam çok karıştı fakat 😇😍. Eşim aktarcı dediki badem yağı en iyisi dedi ve saf zeytinyağı bakalım ya, başlayacağım bende. Çok heyecanlıyım bebeğim kucağıma alacağım günü heyecanıyla.❤️💛🤲🏻
Gulgulhan34 Hayal_Demir tatlım her gün mü sürülecek zeytin yağı? Bir de üstüm başım yağ olacak yatarken mi nasıl sürecem leş gibi oluruz ### valla😄😖😐😐
Hayal_Demir Gulgulhan34 her gun sur hic bir zarari olmaz. O kadarina katlanacagiz artik sonucta catlamamak ya da en azindan minimuma indirmek icin
Pinkbabe Kesinlikle kantaron yagi kullanın kızlar ama sabah ya da akşam diye bisey yok gece yarısı ufak bi kaşıntı hissetsem kalkıp sürdüm ben zaten tamamen doğal bir urun minicik bir çatlağım dahi oluşmadı şükür
parasetamoll Gulgulhan34 ben başta lierac sürdüm sonra soğuk sıkım Hindistan cevizi hani öyle düzenli de sürmedim bazen genetik oluyor bu işler çatlamadım ama doğumdan sonra bitane küçük attı karnıma :)
Selviliker Gulgulhan34 tavsiye edebileceğim bir krem yok. Tek söyleyeceğim mustela almayın hiç faydasını görmedim üstelik kaşıntı yaptı.
BrcTpl Gulgulhan34 bende 15 i bitirdim goguslerim inanilmaz derecede buyuduler bi anda 2 beden büyüdüm.hindistancevizi yagi kullaniyorum ama fayda etmedi goguslerin simdiden catladi cok uzgunum 😔
Sedahatun Gulgulhan34 ben 11. Haftadayım “frei öl” diye bir yağa başladım. Çatlamama garantisi veriyormuş , alman markası baya güzel. Watsonsta indirimden aldım, son bitane kalmıştı...