SeydaT Gulgulhan34 canim ben amerikadayim burada ucuz 10 dolar gibi bir fiyatı var büyük boy ama tr de ki fiyatını bilmiyorum Google yazarsan çıkar üstünde zaten hamile resmi var
Sudembulut Gulgulhan34 kuzum badem yağı kullanıyorum en başından beri 9 gün kaldı Doğuma tabi gelmezse 🤣🤣 Hiç çatlamadım her duştan sonra güzelce bol bol sür 😘
Doforko Gulgulhan34 kesinlikle frei öl bende sadece karnıma sürdüm 25. Haftadayım karnım carlamadı şimdilik ama bacağıma ve göğüsüme sürmedim oralar catladı baya keske ilk başta heryere sürseydim ama bakalım 🤔😐
Gulgulhan34 SeydaT şeydacım sanırım ist fiyatlar daha pahalıdır. Zaten aramayla bulmanın garantisi bile yok 😊❤️ Sağlık olsun 🧿😘
Srfn11 Gulgulhan34 madecassol bepantholl bepanthen plus ucunu karistir sur nemlendiricide herhangi bir krem sur su bazli olursa super olur 38. Haftadym ilk gunden beri suruorum hamilenkalmadan once kendi catlaklarim vardi mordular onlari bile beyazlatti soka ugradim
Gulgulhan34 Pinkbabe tamam canım ek bilgi için de çok teşekkür ederim ☺️ Eşime söyliyim de getirsin 😁🤲🏻
MENUR Çok şükür bi sıkıntı yaşamadım şimdilik zaten bunları bana öneren de 1 i ikiz olmak kaydiyla 3 çocuklu bi anne ..
Babekk Ben herkesin kullanıpta hic çalışmadığını söylediği için babe marka aldim kullanıyorum 28haftaligim benim de olmadı henuz