Gulgulhan34 Merhaba arkadaşlar Ben 14.cü haftamı Bitirdim🤗🤗 fakat karnımda gerilmeler sızlamalar oluyor hangi kremleri yağları tavsiye diyorsunuz ama en iyisi fayda görmüş olanları yazın lütfen 🙏🏻
Mom52 Gulgulhan34 ben saf zeytinyağı sürüyorum karnima ve göğüs uçlarıma😄 ama duyduğum kadarıyla ne yaparsan yap catladiktan sonra catliyomus su an 31 haftanin içindeyiz henüz çatlama yok ama bakalım
Kural Gulgulhan34 sakın pahalı şeyler alma canım 12 haftam dan beri zeytin yağ vazelin kullandım 36 haftaya kadar çizgi yoktu bi anda çatır çatır çatladım
Kural Gulgulhan34 sakın pahalı şeyler alma canım 12 haftam dan beri zeytin yağ vazelin kullandım 36 haftaya kadar çizgi yoktu bi anda çatır çatır çatladım
BaharSefvan Gulgulhan34 canm çatlicağn varsa çatlıyosun en pahalı kremleri kullansan da değişmiyo. Bu yüzden en pahalıları alma derim. Zytinyağı kullan
Weewe Zeytinyağıyla başladım, 16. Haftadan sonra Hindistan cevizi yağına geçtim. 30. Haftadan sonra da kantaron yağına geçmeyi planlıyorum. 28. haftadayım, henüz bir çatlamam olmadı. İnşallah olmaz 🙏🏼
Nazenindefne Gulgulhan34 Hindistan cevizi yağı 👌 👍 Sürdüğüm yerlerim hiç çatlamadı bacaklarımda çatlak oldu keşke bacaklarıma da sürseydim🤦🏻♀️ Bir de ne sürersen sür sadece karnına değil sırtına beline bacaklarına hep sür gidiyor ummadığın yer çatlıyor😬
Yegino Gulgulhan34 ben lierac kullanıyorum 6. ayıma girmek üzereyim şuanlık memnunum gayet güzel nemlendiriyo günde 1 defa sürüyorum. Çevremde kime sorduysam hep lieracı önermişlerdi eltim de kullandı ve onun da hiç çatlağı yok darısı başıma inşallah 😀 genetik dense de illaki faydası oluyo bence
Senemhifa Gulgulhan34 boşuna uğraşma canım bende 34 35 haftaya kadar hiçbirlerim yoktu bir anda bir çatladım göbeğimin üstüne kadar 😂 eşime söyler sevinirdim hiç çatlağım olmadı olmaz heralde diye son haftalarda bebek kilo aldığı için ister istemez deri geriliyor artık
Gkhn71 Gulgulhan34 babe catlak kremi oneririm herseyi kullanma çünkü kullansanda catliyo ben bu ürünü kullanıyorum catlamam olmadi
Fatsii Brcnalprsln evet hamileyim şu anda..hiç bir sıkıntısı yok ozonlabs die bi marka var ordan alıyorum
Ebruliiii Gulgulhan34 tatlı badem yağı kullanıyorum kullanmadan önce bi kaç çatlağım oldu hemen ona başladım çok şükür ilerlemedi öncesinde olanların harici olmadı daha kaşıntımda geçti ilerleyen son dönemde ne olur görücem
anapanda12 arastirmacianne aklıma estikçe yani en az iki günde bir zaten cildim yumuşak yağlı gece yatmadan yapmak emilimini ve faydasını ikiye katlıyor
espalp Gulgulhan34 lierac, hindistan cevizi yağı kullanıyorum 12.haftadan beri. 20 oldum sıkıntı yok şimdilik
Burcu92 Gulgulhan34 benim catlagim yok 19. Haftamdayım ama 16 dan beri karnimda kaşıntı deri döküntüsü oluyordu . Dr a sordum o kasintilar ilerde catlak olur dedi catlak kremi verdi. 4.aydan itibaren günde 1 kere 7. Aydan itibaren günde iki kere kullanılıyor. Remolent catlak karşıtı cilt bakım kremini önerdi onu kullanıyorum şu an çok da memnunum .