Nursahin AyEr genelde muz besliyormuş bebisi bütün sitedelerde yaziyor burdada yazan cok oldu .inşallah sağlıkla kucağına alirsin bebeğini haftasında canim
Alinam Nursahin oy maşallah Allahım esirgesin 💕 çok merak ettim şimdi 32 de gitmiştim 2 kg Dı haftaya gidicem daha kaç oldu acaba özel beslenmen eklediğin bişey var mı acaba
Nursahin Alinam ekstra bişey yemiyorum aksine aşırı yemek seçen biriyim ama kizcemin maşallahı😊 gündüz pek değil ama akşam çok yiyorum onunda faydası olabilir bilmiyorum ama zaten son 3 haftada hızlı kilo almaya başladı canim
Nur1989 AyEr herhangi bir şey demedi aslında bu haftadan sonra daha hızlı kilo almaya başlıyorlar dedi her şey yolunda dedi o kadar canım
Nur1989 Yasemincifci AyEr doğru söylüyorsunuz kızlar önemli olan sağlığı inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Nur1989 Yasemincifci AyEr doğru söylüyorsunuz kızlar önemli olan sağlığı inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
blackeagle Aryaalina benim bebek 37deyken 3.300dü 38de gittik 3.600 olmuş doktor cok aliyor diyo normal dogumu korkarak bekliyorum ne cikcak die😓😁