dere07 Aryaalina 3065 gr boyunu bilmiyorum çünkü pozisyonu kıvrık olduğu için birsey demedi doktorum 😇
MeryemSemih 35+1 de gittiğimde 2775gr kilosu boyuda 49-50 cm dedi doktorum bu cuma kontrolümüz var 37+1 olcaz bakalım ne kadar olduk
Busramete Kızlar bebeğim 32 hafta ve kilosu 1.750 dedi. Zayıf bir bebek mi burdaki kiloları görünce şaşırdım.
MeryemSemih 35+1 de gittiğimde 2775gr kilosu boyuda 49-50 cm dedi doktorum bu cuma kontrolümüz var 37+1 olcaz bakalım ne kadar olduk
Busramete Kızlar bebeğim 32 hafta ve kilosu 1.750 dedi. Zayıf bir bebek mi burdaki kiloları görünce şaşırdım.
yaseminan AyEr Bende 32 haftalıkken 2200gramdı bebeğim doktorum gelişimi önde vitaminleri kesmelisin yoksa 4 kiloyu geçer ve sezeryan olmak zorunda kalırsın dedi sana da doktorun böyle birşey dedi mi canım
AyEr yaseminan vıtamın ben kullanmıyorum bebegım zaten bolca sut ve yogurt yedıgıö ıcın vıtamını alıyor benımde aynı senın gıbı oldugu ıcın kestı doktorum canım
Elifesma 35+6 da gittik 2.kilo 100 gr dı kilosu düşük dedi erken doğum riski de var niye kilo almıyo bende çok kilo almadım öyle ki bana yarıyo diyeyim ama bebeğimde almıyo 1 haftada 50 gr almış sadece
Elifesma 35+6 da gittik 2.kilo 100 gr dı kilosu düşük dedi erken doğum riski de var niye kilo almıyo bende çok kilo almadım öyle ki bana yarıyo diyeyim ama bebeğimde almıyo 1 haftada 50 gr almış sadece