Benm normal doğum tarihim 15haziran falan. Kendi isteğimle sezaryen istedim. Gelişimi gayet iyi. Bayram tatiline denk geldiği için yine kendi isteğimle doktoruma rica ederek 30mayısa gün aldm 37+4 de olacğım o gün. Gelişimim 39 ya uygun zqten. Bayramda su gelse bi kanama olsa vb nçbetçi doktor kimse o ilgilenecek 9 ay bir doktora gidipte son dk hiç tanımadığın birine güvenip ameliyata giremem dedm. Tabi benm önümde bir örneğimde vardı geçen kurban bayramında aynı sıkıntıyı arkadaşm yaşadı bayramın ikinci günü acil hastameye gitti nçbetçi doktor takibini bilmediği hasta olduğu için normal doğum denedi alttan kesi attı baktı bebek oksijensiz kaldı geç kaldı alttan kesi için bide üstten sezwryen yaptı kız hem alttqn hem üstten kesildi (özel hastane) 40gün yattı o yaralarla.
Ben bunu gördüğüm için riske gerek olmadığını düşündüm. 34den sonra normal doğum sayılıyor gelişimi iyiyse de bir eıkıntı yok kilolu bebek doğurmak istemek te saçma bana göre çıkınca yeterince beslenir iyi bakılır zaten. 3kg bence çok ideal. Sözün özü içerde 200gram daha alacak diye tanımadığım bir doktorla riske girmek istemedm sende bunu düşün bence